Ραντεβού: Τα dating trends που αξίζει να προσέξεις για να έχεις το happy ending που θες

Πώς θα καταλάβεις εάν ο άλλος «φλεξάρει» τύπου Kanye’d, κάνει submarining ή glamboozling, εάν δεν γνωρίζεις καν τι σημαίνουν οι παραπάνω λέξεις;

Ειλικρινά, μερικές φορές αναρωτιέμαι εάν όλα αυτά τα dating trends που έχουμε εφεύρει, υπάρχουν για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη ή πιο δύσκολη. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να δώσω κάποια ξεκάθαρη απάντηση. Γιατί, ενώ από τη μία μας «ανοίγουν» τα μάτια και μας βοηθούν να αποκωδικοποιήσουμε και να ερμηνεύσουμε τη συμπεριφορά του αγοριού που μας ενδιαφέρει, ώστε να γνωρίζουμε πώς θα κινηθούμε, από την άλλη σπάνια οδηγούνται στο happy ending που εμείς επιθυμούμε. Το μόνο σίγουρο είναι, πως το «λεξικό» του φλερτ είναι ιδιαίτερα «πλούσιο» και περιλαμβάνει όρους βγαλμένους από την ίδια τη ζωή, τους οποίους καλό θα ήταν να γνωρίζεις. Γιατί πώς θα καταλάβεις εάν ο άλλος «φλεξάρει» τύπου Kanye’d, κάνει submarining ή glamboozling, εάν δεν γνωρίζεις καν τι σημαίνουν οι παραπάνω λέξεις;

Ακριβώς για αυτό είμαι εγώ εδώ! Για να μην σε «στείλει» αδιάβαστη κάποια από τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον και να μην μετατραπεί και το δικό σου love story ένα… epic βίντεο από τo DUO -αν έχεις δει τα απολαυστικά βίντεο με τα αληθινά love stories, από τη νέα καμπάνια του DUO, «Happy Endings», ξέρεις τι εννοώ- παρακάτω έχω συγκεντρώσει όλα τα νέα dating trends του 2020 και του 2021 που αξίζουν την προσοχή σου!

We all live in a yellow… submarining

Η περίπτωση submarining αποτελεί ένα από τα χειρότερα dating trends, καθώς μετράει εκατομμύρια… θύματα παγκοσμίως, ενώ είναι βέβαιο πως σε όλους κάποια στιγμή θα συμβεί, εάν δεν τους έχει συμβεί ήδη. Submarining είναι όταν κάποιος, ο οποίος σε ενδιαφέρει πολύ και έχετε τακτική επικοινωνία, αρχίζει σταδιακά να απομακρύνεται από εσένα χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος, αφήνοντας πίσω του αναπάντητες κλήσεις, μηνύματα στο «Διαβάστηκε» και την καρδιά σου… κομμάτια. Παρόλα αυτά, δεν σταματάει εκεί, αλλά μόλις εσύ καταφέρεις να μαζέψεις τα κομμάτια και αρχίσεις να αδιαφορείς για τον συγκεκριμένο τύπο, εκείνος θα εμφανιστεί «τσουπ» από το πουθενά, επιδιώκοντας πάλι ένα happy ending μαζί σου. Πριν βιαστείς να πέσεις στην αγκαλιά του, μήπως να το ξανασκεφτείς και να πας όντως παρακάτω;

dating1

Thank you, next όπως η Ariana

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το TYN είναι το δημοφιλέστερο dating trend στη χώρα μας και αυτό οφείλεται στη θεά Ariana Grande και στην ομώνυμη πλατφόρμα που υπάρχει στο Facebook. Πρόκειται για ένα γκρουπ στο οποίο ο καθένας μοιράζεται τα δικά του ευτράπελα περιστατικά από τον μαγικό κόσμο του dating και τους λόγους που αντί για happy ending, η ιστορία του κατέληξε με ένα βαρύ και ασήκωτο «Thank you, next». Μάλιστα, μία από αυτές τις ιστορίες ενέπνευσε και το DUO να δημιουργήσει το επικό βίντεο της νέας του καμπάνιας «Happy Endings», το οποίο ακολουθεί παρακάτω και πρέπει να δεις ASAP! Μέσα από μία ιστορία βγαλμένη από τη ζωή, σου αποκαλύπτει μία τεράστια αλήθεια που πρέπει να γνωρίζεις. Διότι εάν μέχρι σήμερα θεωρούσες πως για να έχεις ένα happy ending στο σεξ, αρκεί μόνο η απόλαυση, μάλλον ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις. Βλέπεις, το happy ending δεν αφορά μόνο στον οργασμό, αλλά και στην προστασία και την ασφάλεια που σου παρέχει το προφυλακτικό, δύο στοιχεία απαραίτητα για να είσαι άνετη και χαλαρή την επόμενη ημέρα, αναπολώντας με ενθουσιασμό το βραδινό τετ-α-τετ! Πώς ένα προφυλακτικό, λοιπόν, μπορεί την ύστατη στιγμή να φέρει το απόλυτο plot twist σε κάθε love story, σώζοντας ένα ραντεβού από βέβαιο fail και μετατρέποντάς το σε ένα τρυφερό happy ending που θα θέλεις να θυμάσαι για πάντα; Δες το βίντεο, μάθε την απάντηση… και με ευχαριστείς στο τέλος!



Κάντο όπως ο Kanye'd ή… καλύτερα όχι

Τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν το μεγαλείο του Αμερικανού ράπερ, στιχουργού, παραγωγού, σχεδιαστή μόδας και συζύγου της Kim Kardashian, ωστόσο ο Kanye West κάνει φιλότιμες προσπάθειες να μας μεταδώσει λίγη από τη λάμψη του, αναλύοντας ατελείωτες ώρες το αγαπημένο του θέμα, που δεν είναι άλλο από… τον εαυτό του. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν αυτό το φαινόμενο έχει ξεφύγει από τον Kanye και έχει εξελιχθεί σε μία… μάστιγα του φλερτ, την οποία οι dating experts ονόμασαν «Kanye’d», ως φόρο τιμής. Το Kanye’d αφορά σε όλες εκείνες τις φορές που ένα αγόρι μονοπώλησε το πρώτο σας ραντεβού με έναν πομπώδη και ακατάπαυστο μονόλογο, προσπαθώντας να σε πείσει πως η ανασφάλειά του, είναι μικρότερη από τις φανφάρες που ξεστομίζει. Λυπάμαι, αλλά από εμένα είναι όχι.

Glamboozling στο… παρά πέντε

Από την ημέρα που κανονίσατε το επόμενο ραντεβού σας, δεν έβλεπες την ώρα να τον συναντήσεις ξανά. Η ανυπομονησία σου ήταν τόσο μεγάλη, που ξεκίνησες την ίδια κιόλας στιγμή να σκέφτεσαι τα ρούχα που θα φορέσεις, τον τρόπο που θα πιάσεις τα μαλλιά σου, το μακιγιάζ και το χρώμα που θα βάψεις τα νύχια σου. Έτσι, όταν έφτασε επιτέλους η στιγμή, όλα ήταν έτοιμα. Όλα εκτός από το αγόρι, το οποίο αποφάσισε να ακυρώσει το ραντεβού σας την τελευταία στιγμή, κάνοντας ένα αδικαιολόγητο glamboozling, σύμφωνα με τη slang του φλερτ. Κακά τα ψέματα, όταν μία ιστορία ξεκινάει με glamboozling πώς να κλείσει με happy ending φίλη μου; Προτείνω να βρεις κάποιο αγόρι που θα εκτιμήσει τον χρόνο και την πολύωρη προετοιμασία που έκανες πριν τον συναντήσεις.

dating3

Benching για τον κάθε κατεργάρη

Σίγουρα έχεις ακούσει τη φράση «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» και αυτό περίπου συμβαίνει με το δημοφιλές trend που ονομάζεται benching. Πιο συγκεκριμένα, το benching αφορά τις περιπτώσεις αγοριών που ενώ μας αρέσουν, συγχρόνως μας δημιουργούν ερωτηματικά και αμφιβολίες, οπότε δεν είμαστε απόλυτα σίγουρες για τη συνέχεια που θα έχει η ιστορία μας. Μέχρι να αποφασίσουμε, λοιπόν, τους βάζουμε στον… πάγκο και την ιστορία μας στον «πάγο», περιμένοντας τον χρόνο να κρίνει αν διακρίνεται κάποιο happy ending στον ορίζοντα. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι πως τα αγόρια που όντως θα μοιραστείς μαζί τους ένα απολαυστικό happy ending, δεν θα σου δημιουργήσουν ποτέ δεύτερες σκέψεις, αμφιβολίες ή έγνοιες. Γιατί αυτά τα αγόρια, όπως και εσύ, ξέρουν καλά πως μόνο όταν αισθάνεσαι άνετη και απόλυτα ασφαλής, μπορείς να απολαύσεις στο έπακρο την κάθε στιγμή. Και για να νιώσεις όλα τα παραπάνω κατά τη διάρκεια του σεξ, φτάνοντας τελικά στην απόλυτη «κορύφωση», το DUO είναι ο «σύμμαχος» που μπορεί να σε οδηγήσει με ασφάλεια και σιγουριά σε ένα αξέχαστο happy ending.

Κλείνοντας, μην παραλείψεις να μοιραστείς με τις φίλες σου το παραπάνω κείμενο, ώστε να τις προειδοποιήσεις για τα trends που πρέπει να προσέχουν, αλλά και για τα προφυλακτικά DUO που τους δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν με ασφάλεια, τον γεμάτο εκπλήξεις και περιπετειώδη κόσμο του dating και φυσικά, να έχουν κάθε φορά τα ραντεβού τους, happy ending!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved