Πέντε τύποι αγοριών που θα γνωρίσεις και πώς τα stories μαζί τους θα έχουν happy ending

Οι 5 επικρατέστεροι τύποι αγοριών που «παίζει» να συναντήσεις εκεί έξω 

Κακά τα ψέματα φίλη μου! Όλες ξέρουμε πόσο δύσκολα έχουν γίνει τα πράγματα στον σύγχρονο κόσμο του dating και ότι τα αγόρια που αξίζουν όντως μία θέση στην καρδιά μας και μαζί τους θα ζήσουμε το happy ending που ονειρευόμαστε, έχουν μετατραπεί σε είδος προς… εξαφάνιση. Άλλωστε, πλέον ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωπες με αυτό το διόλου ευχάριστο φαινόμενο, όχι μόνο μέσα από τις δικές μας εμπειρίες και τις αφηγήσεις των κολλητών μας, αλλά και ενώ σκρολάρουμε στα SoMe, διαβάζοντας αχόρταγα επικές ιστορίες ομοιοπαθούντων στο TYN.

Παρόλα αυτά, το TYN θα μπορούσε να έχει και μία… εγκυκλοπαιδική ιδιότητα, αφού μέσα από τα ευτράπελα και τις καταθέσεις ψυχής των χρηστών του, συγκεντρώνει όλους εκείνους τους τύπους αγοριών που δεν θα ήθελες να συναντήσεις στη ζωή σου, αλλά… υπάρχουν πολλές πιθανότητες να διασταυρωθούν οι δρόμοι σας στο άμεσο ή το έμμεσο μέλλον.

Αρκεί να δεις τα απολαυστικά βίντεο από τη νέα καμπάνια του DUO, «Happy Endings», που φέρνει στις οθόνες μας τα πλέον επικά stories που αναρτώνται στο TYN και μας χαρίζει πολλές στιγμές γέλιου και πολύτιμα μαθήματα για τον έρωτα, για να καταλάβεις τι ακριβώς θέλω να πω!

Παρακάτω, λοιπόν, έχω συγκεντρώσει τους πέντε επικρατέστερους τύπους αγοριών που «παίζει» να συναντήσεις εκεί έξω και φυσικά, το πώς η ιστορία σου μαζί τους, θα έχει happy ending!

#1 Το αγόρι που δεν έχει μαζί του προφυλακτικό

Πρώτος και καλύτερος (#not) στη λίστα είναι ο τύπος που ενώ είχε τη διάθεση να προχωρήσετε παρακάτω -όπως και εσύ, άλλωστε- δεν είχε προφυλακτικό, οπότε η ιστορία σας δεν οδήγησε πουθενά και έληξε κάπως άδοξα. Να ξέρεις πως στην ίδια κατηγορία, συγκαταλέγεται και ο τύπος που ξεχνάει κατ' επανάληψη να αγοράζει προφυλακτικό ή εκείνος που ισχυρίζεται πως δεν τον… βολεύει κατά τη διάρκεια του σεξ. Και επειδή εμείς στο TeenQueen σου λέμε μόνο την αλήθεια, ίσως καλύτερα που δεν δόθηκε συνέχεια στην ιστορία σας. Γιατί χωρίς το προφυλακτικό φίλη μου, πώς θα μπορέσεις να αφεθείς στη στιγμή, να είσαι η πιο ξέγνοιαστη εκδοχή σου, ώστε να φτάσεις τελικά στο απόλυτο happy ending, δηλαδή σε έναν άκρως απολαυστικό οργασμό και την επόμενη ημέρα να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο από έγνοιες; Όχι, δεν είμαι εγώ υπερβολική. Να είσαι σίγουρη πως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της το ίδιο θα έκανε. Το αποδεικνύει, άλλωστε, ξεκάθαρα και η αληθινή ιστορία του Γιάννη, η οποία ενέπνευσε το επικό βίντεο της νέας καμπάνιας του DUO «Happy Endings», που βρίσκεται παρακάτω και πρέπει να δεις ASAP! Γιατί; Διότι μέσα από αυτό, αποκαλύπτεται το πραγματικό νόημα του happy ending στο σεξ, το οποίο δεν αφορά μόνο στην απόλαυση, αλλά στην ασφάλεια και την προστασία που εξασφαλίζει το προφυλακτικό και η οποία σου επιτρέπει να είσαι ξέγνοιαστη από σκοτούρες μετά το σεξ και να μην «τρώγεσαι» με τα ρούχα σου… για το αν τελικά ήταν λάθος ή σωστό, να πεις το μεγάλο «ναι».

#2 Το αγόρι που σε έχει διαρκώς στο στόχαστρο

Δεύτερος και… καταϊδρωμένος δεν θα μπορούσε να είναι κανείς άλλος, πέρα από τον κακεντρεχή τύπο που σε έχει διαρκώς στο στόχαστρο. Εκείνο το αγόρι που πήρε αυτοβούλως τον ρόλο του δικαστή στην ζωή σου και νομίζει πως επειδή φλερτάρετε, έχει αυτόματα και το δικαίωμα να σου ασκεί διαρκώς κριτική για τον τρόπο που ντύνεσαι, που βάφεσαι, που συμπεριφέρεσαι, που περπατάς, που… αναπνέεις, με αποτέλεσμα να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, δίχως να το σχολιάσει. Ακριβώς για αυτό, την επόμενη φορά που θα τολμήσει να σε περάσει από… κόσκινο για τα ρούχα σου ή για οτιδήποτε άλλο δεν του αρέσει, θύμισέ του πως δεν βρίσκεστε σε reality μόδας, ούτε σε δικαστήριο και δώσε του ένα ΤΥΝ από καρδιάς, να πάει στο καλό. Ναι, ακόμη και αν το «τέλος» που θα επιλέξεις δεν τον συμπεριλαμβάνει, αυτό το happy ending θα γίνει μία αρκετά καλή αφορμή, για να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μία ακόμη καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου.

agoria2

#3 Το αγόρι που πριν τα είχε με τη φίλη σου

Από την πρώτη ημέρα που η φίλη σου τον έφερε στην παρέα, εσένα δεν σου είχε γεμίσει το «μάτι» και τελικά, ήρθε η στιγμή που οι υποψίες και το -αλάνθαστο- ένστικτό σου επιβεβαιώθηκαν. Η αλήθεια είναι πως το φαινόμενο του πρώην φίλου της φίλης μας, ο οποίος επιδιώκει μελλοντικά να γίνει δικός μας νυν φίλος, είναι μία κοινωνική… μάστιγα που οφείλουμε να εξαλείψουμε. Όχι μόνο γιατί μία σχέση με τον πρώην της φίλη μας, μπορεί να της ραγίσει ανεπανόρθωτα την καρδιά και να καταστρέψει τη φιλία μας, αλλά γιατί κανένα αγόρι δεν αξίζει περισσότερο από εκείνη, μία θέση στη ζωή μας. Πώς θα το καταφέρουμε; «Δίνοντάς» του TYN και αποκαλύπτοντας στη φίλη μας τις κινήσεις που έχει κάνει για να μας προσεγγίσει. Εάν θέλεις, λοιπόν, να δώσεις ένα happy ending σε μία ιστορία που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε epic drama, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μιλήσεις στη φίλη σου. Να είσαι σίγουρη πως μετά από αυτό το περιστατικό, η φιλία σας θα γίνει πολύ πιο δυνατή!

#4 Το αγόρι που δεν βγαίνει από το friendzone

Κάθε μέρα, όλη μέρα ανταλλάσσετε μηνύματα, τραγούδια, selfies, σκέψεις και στιγμές, αλλά κάθε φορά που σε αφήνει έξω από το σπίτι σου, σε παίρνει μία φιλική αγκαλιά και έπειτα χάνεται μέσα στη νύχτα. Ενώ του έχεις δώσει αρκετά «σημάδια» για να καταλάβει πως δεν τον βλέπεις καθόλου φιλικά και έχεις πιάσει στην ατμόσφαιρα μερικά flirt vibes από τη δική του πλευρά, εκείνος επιμένει να σου συμπεριφέρεται λες και είσαι ο bro ή η μικρή αδερφή του. Άραγε τι πάει λάθος με αυτό το αγόρι; Πότε θα απελευθερωθεί επιτέλους από το friendzone; Αυτό ίσως δεν έχει σημασία. Αντιθέτως, εκείνο που αξίζει να κάνεις, είναι να απελευθερωθείς εσύ και να βρεις επιτέλους το θάρρος να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε εκείνον. Ειλικρινά, είναι ο μόνος τρόπος να έχει happy ending αυτή η ιστορία. Σε κάθε περίπτωση, εάν εκείνος δεν είναι το ίδιο ξεκάθαρος με εσένα και σου δώσει ξανά mixed signals, δώσε του και εσύ ένα TYN και μην χάνεις άλλο «πολύτιμο» χρόνο μαζί του.

agoria3

#5 Το αγόρι που δεν σου εμπνέει ασφάλεια

Last but not least στη λίστα, βρίσκεται εκείνο το αγόρι, το πολύ καλό παιδί που δεν έχει δώσει ποτέ κανένα αρνητικό δείγμα και κανένα δικαίωμα, αλλά ταυτόχρονα δεν σε κάνει να αισθάνεσαι όσο οικεία και άνετα θα ήθελες μαζί του, ενώ δεν σου εμπνέει καμία απολύτως ασφάλεια. Καλώς ή κακώς, έννοιες όπως η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια, είναι απαραίτητες για να συνεχίσει μία οποιαδήποτε σχέση και δίχως αυτές, είναι βέβαιο πως η ιστορία δεν θα κρατήσει για πολύ. Ειδικότερα στις ερωτικές σχέσεις που περιλαμβάνουν τη σεξουαλική επαφή, είναι απαραίτητο να αισθάνεσαι ασφάλεια με τον άλλον, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση, το happy ending δεν αφορά μόνο στον οργασμό και την απόλαυση, αλλά το γεγονός πως την επόμενη ημέρα, θέλεις να αναπολείς αυτή τη στιγμή, δίχως άγχος ή προβληματισμό, αλλά με ένα χαμόγελο, μία σιγουριά και μία λάμψη στο πρόσωπό σου.

Σε κάθε περίπτωση, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω, είναι πως για να βάζεις πάντα εσύ την τελευταία λέξη σε κάθε σου ιστορία και να έχει το κάθε ραντεβού σου ένα πραγματικό happy ending, εκτός από την απόλαυση είναι σημαντικό να βάζεις την ασφάλεια και την προστασία σου σε πρώτο πλάνο. Και για να συμβεί αυτό, αξίζει να έχεις πάντα μαζί σου τα προφυλακτικά DUO, τα οποία δίνουν σε κάθε ερωτική περιπέτεια, ένα ξεχωριστό και απολαυστικό happy ending που θα θέλεις να θυμάσαι για πάντα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved