Πώς θα καταλάβεις ότι είσαι ερωτευμένη;

Υπάρχουν κάποια βασικά σημάδια

Υπάρχουν κάποια βασικά σημάδια

Ο έρωτας είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα που μπορεί κάποιος να νιώσει σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του και σε οποιαδήποτε ηλικία. Ωστόσο είναι απολύτως λογικό, στη δική σου περίπτωση το πράγμα να είναι κάπως πιο μπερδεμένο, μιας και λόγω του νεαρού της ηλικίας σου, η απειρία καμιά φορά σου δημιουργεί σύγχυση. Είναι όντως έρωτας το συναίσθημα που νιώθεις για το αγόρι σου; Παρακάτω σου έχω κάποια βασικά σημάδια που θα σου λύσουν τις απορίες.

Δεν αγχώνεσαι μήπως πληγωθείς

Η αλήθεια είναι ότι τα δυνατά συναισθήματα για κάποιον, δημιουργούν συνήθως φόβο και άγχος. Φόβος μήπως τον χάσεις, μήπως σε πληγώσει ή μήπως εκείνος αποφασίσει να σε αφήσει. Με τον συγκεκριμένο νιώθεις χαλαρή, ήρεμη και ευτυχισμένη. Μήπως αυτό σημαίνει ότι μιλάμε όντως για έρωτα;

Μιλάς για το μέλλον χωρίς να το συνειδητοποιείς

Και όταν μιλάω για το μέλλον δεν εννοώ για γάμο-είσαι αρκετά μικρή ακόμα-αλλά για τους επόμενους μήνες ίσως και χρόνια. Μπορεί να σκεφτείς μία κατάσταση όπου θα είστε μαζί, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσεις. Ναι λοιπόν, σου βγαίνει αυθόρμητα.

Όταν όλα πάνε στραβά, η σκέψη του σε ηρεμεί

Σκέψου ότι είχες την πιο δύσκολη μέρα και απλά εύχεσαι να τελειώσει. Και μόνο που τον σκέφτεσαι ωστόσο ή του μιλάς στο τηλέφωνο νιώθεις καλύτερα. Δεν είναι αρκετά σημαντικό αυτό;

Κάνεις πράγματα μαζί του που παλαιότερα σιχαινόσουν

Ούτε να διανοηθείς να πας στο γήπεδο, πόσο μάλλον να δεις ταινίες με σούπερ-ήρωες. Κι όμως, τώρα τα κάνεις όλα αυτά –όχι μόνο γιατί αρέσουν σε εκείνον- αλλά γιατί αρέσουν και σε σένα.

Κάνεις μικρές θυσίες

Και οι οποίες μάλιστα δε σε ενοχλούν καθόλου. Τις κάνεις με ευχαρίστηση γιατί ξέρεις ότι τις κάνεις γι’ αυτόν.

Δε φρικάρεις αν δε σου απαντήσει αμέσως στο μήνυμα

Γιατί ξέρεις ότι θα το κάνει! Και για να μην απαντάει, μάλλον θα έχει σοβαρό λόγο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved