Είστε μακριά λόγω lockdown; 5 τρόποι για να έρθετε πιο κοντά

Έτσι δε θα νιώσετε ότι σας χωρίζουν τα χιλιόμετρα.

Είναι γεγονός ότι με τον κορονοϊό οι μετακινήσεις μας έχουν μειωθεί κατά πολύ και αυτό ναι μεν είναι καλό αφού προσέχουμε αλλά από την άλλη υπάρχουν κάποιες… παράπλευρες απώλειες που μας κοστίζουν. Τι εννοούμε; Φυσικά οι φίλοι και το αγόρι σου. Αν και είστε μακριά, η σχέση σας δε χάνεται και αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου.

Υπάρχουν τρόποι να έρθετε πιο κοντά και το ξέρεις ήδη. Ας πούμε, οι video κλήσεις με τις κολλητές σου είναι ένας τρόπος να μη χάσετε την επικοινωνία σας, όσο για το αγόρι σου; Δε το συζητάμε καθόλου!

Τίποτα δε συγκρίνεται με την άμεση επαφή αλλά η τεχνολογία αυτή τη στιγμή μας ευνοεί ιδιαίτερα οπότε πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτό το προνόμιο. Αν και το αγόρι σου είναι μακριά και σας έχει στερήσει το mini lockdown τις εξόδους σε πάρκα, καφέ και σινεμά, υπάρχουν τρόποι τα χιλιόμετρα που σας χωρίζουν να μειωθούν ευχάριστα και εξηγούμαστε!

  1. Κράτησε την αγονία των ραντεβού προγραμματίζοντας ένα μέσω face time. Φρόντισε να είσαι εκθαμβωτική, γιατί όχι ετοιμάσου και «στολίσου» όπως θα έκανε σε μια έξοδό σας. Βρες θέματα να συζητήσετε και μη βαριέσαι να μιλήσεις μαζί του, έστω και από κάμερα.

  2. Μπορείς να κρατήσεις την επαφή σας μέσα από τα social media. Δες τα stories του και σχολίασε τα Tik- Tok videos του. Τάγκαρέ τον στα posts και IG stories που κάνεις και φρόντισε να δίνεις το παρόν. Αυτό αυτομάτως θα του δείξει ότι όσο μακριά κι αν είστε εσύ τον υπολογίζεις σαν να είστε δίπλα-δίπλα.

  3. Ακόμη κι αν έχετε μιλήσει και έχετε κλείσει το τηλέφωνο, στείλε ένα emoji που τον χαιρετάει, χωρίς να πεις τίποτα άλλο ή βρες ένα γλυκό GiPH και άστο να κάνει την… δουλειά του. Θα του δείξεις ότι τον σκέφτεσαι και ότι σου λείπει.

  4. Αν έχεις κάποιο δώρο του μπορείς να το έχεις στο πλάνο όταν μιλάτε με κάμερα. Είναι κάτι δικό του και θα είναι πολύ όμορφο να δει ότι το έχεις κρατήσει και σημαίνει πολλά για ΄σένα.

  5. Και για τέλος σου αφήσαμε το σημαντικότερο. Μην αφήνεις το άγχος σου και τη στενοχώρια σου να σε καταβάλει. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση αυτή που ζούμε, αλλά θα περάσει και πρέπει να ξέρεις ότι αν δεις τα πράγματα αισιόδοξα, τότε όλα θα κυλίσουν πιο όμορφα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved