Ιδέες για ανέξοδα ραντεβού εμπνευσμένες από αγαπημένες σειρές

Αυτές τις ιδέες θα τις λατρέψεις!

Αντικειμενικά, αν δεν έχεις χρήματα για να βγεις το ραντεβού που κανόνιζες με το αγόρι σου, η ψυχολογία σου δε θα είναι και στα καλύτερά της. Η αλήθεια να λέγεται, ωστόσο, υπάρχουν λύσεις για κάθε σου πρόβλημα και για αυτό το πρόβλημα υπάρχει λύση και μάλιστα η καλύτερη.

Από τις αγαπημένες μας σειρές έχουμε πάρει διάφορες ιδέες-για πολλά θέματα- έτσι έχουμε βρει και τα επόμενα επιτυχημένα μας ραντεβού και μάλιστα χωρίς οικονομικές απώλειες. Τι θα έλεγες για ένα επικό ραντεβού με το αγόρι σου εμπνευσμένο από τα «Φιλαράκια»; Κι ας μη το πιστεύεις, υπάρχουν τρόποι να περάσετε super.

1.Πρώτο και καλύτερο έρχεται το Trivia. Εμπνευσμένο φυσικά από τα «Φιλαράκια» το παιχνίδι αυτό, όχι μόνο θα σας κάνει να γελάσετε με όλη τη ψυχή σας, αλλά θα σας ψυχαγωγήσει στο έπακρον. Τι καλύτερο από ένα παιχνίδι γνώσεων με τον αγαπημένο σου;

2 Μπορεί να μην είσαι fan της ανάγνωσης αλλά όπως και στο «Sex and the City» δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάθεσαι με το αγόρι σου-όπως η Carrie και ο Big-, να διαβάζεις και να σχολιάζετε παρέα το περιεχόμενο.

3. Τα ραντεβού δεν χρειάζεται να είναι «ακριβά» για να είναι και καλά. Κάλεσέ τον στο γωνιακό καφέ της γειτονιάς σου, πάρτε στο χέρι τον καφέ σας και κάντε μια βόλτα στο πάρκο. Αυτό κι αν είναι ένα από τα καλύτερα ραντεβού! Αν πάλι δε θες να περπατήσεις, κανονίστε να πιείτε τον καφέ σε κάποιο μαγαζί, όπως ο Alex και η Meggie στο «Supergirl».

4. Εντάξει, αν έχεις ξεπεράσει τις ντροπές και μπορείς να φας άνετα μπροστά του, τότε μπορείτε να δείτε μια ταινία να πάρετε αναψυκτικά και να φάτε Nachos. Το ιδανικότερο ραντεβού! Να 'ναι καλά η Beth και ο Randall από το «This Is Us» που μας έδωσαν την ιδέες..

5.Αγαπημένο «Stranger Things», μας έχεις μάθει τόσα! Όπως ο Hopper και η Joyce, έτσι και εσείς μπορείτε να βγείτε για εξερεύνηση, μόνο σε παρακαλούμε, μη βρεις τίποτα περίεργο και μεταφυσικό!

6. Όπως στο «Community» μπορείς να βρεις δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για να παρακολουθείτε μαζί. Όχι μόνο θα «βγείτε» ένα εξαιρετικό ραντεβού, θα περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί και θα μάθετε και νέα πράγματα.

7. Εμπνευσμένο από το sleep over ραντεβού της Jane και του Michael στο «Jane The Virgin», μπορείτε να κανονίσετε ένα ραντεβού σε ένα πάρκο, έχοντας ήδη προμηθευτεί τα απαραίτητα από το σπίτι για ένα σωστό πικ- νικ με... τα όλα του!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved