Ο celeb τρόπος για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, γι' αυτό και πρέπει να εστιάσεις κάπου συγκεκριμένα.

Ένας χωρισμός, τις περισσότερες φορές, δεν είναι εύκολο πράγμα. Ακόμα κι αν είσαι εσύ εκείνη που τον επέλεξε, ο αποχωρισμός από έναν άνθρωπο που υπήρχε στη ζωή σου θα σε δυσκολέψει. Θα σε κάνει να προβληματιστείς, να κλάψεις, να μιλάς για ώρες στο τηλέφωνο με τις κολλητές σου και να αναλύετε από την αρχή όλη τη σχέση κι όσα έφταιξαν ή δεν έφταιξαν. Θα σε βάλει σε μία αναστάτωση, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε.

«Είναι σαν ένας θάνατος όταν χάνεις μία αγάπη τόσο βαθιά, το νιώθεις σαν έναν θάνατο. Κάποιες φορές, αυτό φαίνεται πιο εύκολο, γιατί εκείνος ο άνθρωπος συνεχίζει να περπατάει στη γη και επιλέγει κάθε μέρα, γιατί είναι επιλογή. Ο θάνατος δεν είναι επιλογή και αυτό είναι μία επιλογή», λέει η Miley Cyrus, όπως αναφέρει το E! News.

Παρά τις δυσκολίες, ωστόσο, το θέμα είναι να εστιάζεις σε αυτά που μπορείς να αλλάξεις σε εσένα και πώς μπορείς να βελτιωθείς και να εξελιχθείς ως άνθρωπος, ώστε η επόμενή σου σχέση να είναι ουσιαστικά καλύτερη. Και έτσι είναι που θα ξεπεράσεις τον χωρισμό. Χρησιμοποιώντας τον ως όπλο για το μέλλον. Για να έρθει κάτι καλύτερο.

«Κάνε μία λίστα με τι κέρδιζες και τι έχανες. Τι προσέφεραν στη ζωή σου και τι έπαιρναν. Αξιολόγησε το κάθε ένα από αυτά τα πράγματα από το 1 μέχρι το 10 και μετά πρόσθεσέ τα όλα μαζί. Αν το άτομο προσέθετε περισσότερα στη ζωή σου, τότε ξέρεις τι απαιτείται από εσένα στην επόμενη σχέση σου. Και αυτά που αφαιρούσαν… Ξέρεις τι δε θα ξαναδεχτείς ποτέ ξανά»



via GIPHY

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved