5 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη κολλητή του κόσμου

Γιατί το BFF μπορεί να πάρει σάρκα και οστά

Όταν ήμασταν πιο μικρές ένα πράγμα γράφαμε πάντα και παντού. Σε τετράδια, σε θρανία, σε τοίχους, σε παγκάκια, ακόμη και χαραγμένο στα δέντρα. Το BFF με την κολλητή ήταν πάντα μια πραγματικότητα, όσο αστείο και αν φαινόταν κάποτε και τώρα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά ακολουθώντας κάποια πολύ μικρά tips.

Ναι, με αυτούς τους πέντε τρόπους μπορείς να γίνεις η καλύτερη κολλητή του κόσμου όλου.

Γίνε το στήριγμα που χρειάζεται

Έχεις ακούσει την έκφραση «που θα βρω έναν ώμο να κλάψω»; Ε, εσύ μπορείς να γίνεις αυτός ο ώμος, όταν η κολλητή σου χρειάζεται συναισθηματική συμπαράσταση. Εκτός από τη συμβουλή σου (η οποία μπορεί να δοθεί και γραπτώς) χρειάζεται την φυσική σου παρουσία δίπλα της και ακόμη και μια αγκαλιά να την κάνεις, εκείνη θα νιώσει αμέσως καλύτερα.

Γίνε δημιουργική

Το να έχεις μία καλή φίλη μπορεί να κάνει τη μέρα σου πραγματικά υπέροχη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να σκεφτείς και άλλου είδους διασκεδαστικά πράγματα για να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσια ή να έχεις άπειρο χρόνο για να τονώσεις τη φιλία με την κολλητή σου και να δείξεις πως τη σκέφτεσαι. Χρειάζεται μόνο να γίνεις λίγο πιο δημιουργική. Έχει γενέθλια; Φτιάξε της μια funny κάρτα γενεθλίων ή προσπάθησε να της δημιουργήσεις κάποιο diy δώρο. Αγόρασε της το αγαπημένο της snack και κάνε της έκπληξη. Βάλε απλά τη φαντασία σου να δουλέψει.

Να είσαι πιστή

Ένας καλός φίλος πρέπει να είναι πιστός. Όλοι μας είχαμε την ατυχή εμπειρία να αντιμετωπίσουμε έναν άδικο και άπιστο φίλο. Αυτή που τα έφτιαξε με το κόλλημα σου πίσω από την πλάτη σου ενώ ήξερε πόσο σου αρέσει, αυτή που σε κάρφωσε στην καθηγήτρια επειδή αντέγραψες και πήρες καλύτερο βαθμό από εκείνη κ.ο.κ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις σε αυτή τη φάση είναι να της δείξεις πως πρέπει και μπορεί να σε εμπιστεύεται. Κι εσύ το ίδιο φυσικά.

Να παραδέχεσαι τα λάθη σου

Όλοι μας κάνουμε λάθη και αυτό γιατί προφανώς κανείς μας δεν είναι τέλειος. Όλοι είμαστε λίγο εγωιστές ή λέμε κακίες –άθελα μας- στους ανθρώπους που νοιαζόμαστε. Το πιο σημαντικό όμως είναι να παραδέχεσαι τα λάθη σου, εάν θες να ανακτήσεις ξανά την εμπιστοσύνη της κολλητής σου. Είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται μερικές φορές, αλλά ξέρεις πότε πρέπει να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη και να παραδεχτείς τα λάθη σου.

Να κρατάς πάντα την υπόσχεσή σου

Γι’ αυτό είστε κολλητές άλλωστε. Ποιος ο λόγος να σε εμπιστεύεται αν προδίδεις τα μυστικά της; Αν κάποια στιγμή άθελά σου, σου ξεφύγει κάτι πες της το να το γνωρίζει. Έτσι και θα σεβαστεί το θάρρος και την ειλικρίνειά σου και θα μπορέσει να σε εμπιστευτεί ξανά.

Διάβασε ακόμη: 3 πράγματα που προδίδουν πως η φίλη σου σε βλάπτει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved