H Natasha Kay μοιράζεται μαζί σου τις πιο ακραίες σκηνές ζήλιες

Το νέο vlog της Natasha Kay, είναι πιο spicy από ποτέ.

Και ποια δεν έχει ακούσει από κολλητές και φίλες ιστορίες για έναν πρώην που ζήλευε και την σκιά του. Μη πας μακρυά όμως γιατί υπάρχουν και κορίτσια που κάνουν... χαμούλη με ακραίες σκηνές ζήλιας και τις ξέρεις με τα ονόματά τους. Υ.Γ: Είναι από το χωριό!

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα-πριν μπούμε στο ψητό- δεν υπάρχει χειρότερο σε μια σχέση από τις σκηνές ζήλιας. Πριν ακόμη το καταλάβεις, θα φτάσεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου, να φοβάσαι και τη σκιά σου και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Θα χωρίσεις και θα έχεις ήδη χάσει το μυαλό σου.

Το νέο vlog της Natasha Kay πάντως έχει ζουμί και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεκαρδιστείς με όσα θα ακούσεις. Παρέα με την DatLilly διαβάζουν τα μηνύματα των θαυμαστών που δεν είναι άλλα από σκηνικά και ιστορίες με κύριο θέμα φυσικά τη ζήλια.

Εσύ αλήθεια έχεις ζηλέψει τόσο πολύ που να βάζεις το αγόρι σου να διαλέξει ή εσένα ή την Δέσποινα Βανδή; What; #τtruestory, δεν το είπαμε εμείς αλλά ειπώθηκε στο vlog της Natasha. Υ.Γ: Σε φίλους στέλνουμε μόνο μπλε καρδούλα, άλλωστε υποδηλώνει friendzone. Αν η καρδούλα είναι κόκκινη, υπάρχει λόγος για... «ακραία σκηνή ζήλιας».

Δες το vlog «Ακραίες Σκηνές Ζήλιας» της Natasha Kay και θα καταλάβεις:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved