Πώς είναι να είσαι single το καλοκαίρι

Μόλις χώρισα και I will survive φίλες και φίλοι. 

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν φταίει η καραντίνα ή το τόσο «τυχερό» 2020, αλλά μετράω τις χωρισμένες φίλες μου και βγαίνουν σίγουρα παραπάνω από την ηλικία μου. Χωρίσαμε λοιπόν και είναι καλοκαίρι. Από τη ζέστη μπορεί να σκάσω, από τον χωρισμό πάντως σίγουρα όχι. Ας δούμε λοιπόν τα πράγματα από την θετική τους πλευρά.

1. Απόλαυσε την εποχή

Δεν θέλω να πω πως είσαι τυχερή που χώρισες αυτή την περίοδο, αλλά θα το πω. Υπάρχει καλύτερος γιατρός από τον ήλιο και την θάλασσα; Όχι προφανώς. Έχεις όλο το χρόνο να απολαύσεις νησιά, παραλίες, κοκτέιλ και να βγάλεις και σέλφι με τέλειο μαύρισμα για να ζηλέψει.

2. Πήγαινε σε ένα beach party ή διοργάνωσέ το εσύ

Εγώ γενικά όλα τα πάρτυ μετά τον χωρισμό θέλω να τα ονομάζω πάρτι χωρισμού, γιατί και ο χωρισμός σαν γιορτή θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να πεις όχι σε ένα beach party με λίγους φίλους, γιατί είπαμε έχουμε και COVID-19. Βάλε τέρμα τη μουσική και ζήσε τη στιγμή, που αργότερα θα γίνει μια όμορφη ανάμνηση.

3. Ξεκίνα watersports

Οποιοδήποτε hobby βασικά θα βοηθήσει στον χωρισμό, αλλά είπαμε είναι και καλοκαίρι, χτυπάει και ο καιρός τα 40άρια, ε γιατί να μην δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και fun ταυτόχρονα; Εξάλλου οι surfers έχουν τις πιο ωραίες φυσικές ανταύγειες. Μπορεί να μην γίνεις επαγγελματίας surfer όμως το μαλλάκι θα γίνει πιο ανοιχτό και λαμπερό.

4. Πέρνα χρόνο με τους φίλους σου

Το ξέρω ότι ακούγεται τόσο κλισέ, αλλά είμαι σίγουρη πως θα νιώσεις 1000 φορές καλύτερα πηγαίνοντας σε περιπέτειες με τους φίλους και τις φίλες σου και κάνοντας βλακείες. Οι φίλοι είναι το καλύτερο μαξιλαράκι ή και τραμπολίνο, γιατί φροντίζουν να σε πηγαίνουν ψηλά, να σε κάνουν να νιώθεις ενθουσιασμό και να γελάς σαν παιδάκι.

5. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου

Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θες να φας 5 κιλά παγωτό; Go for it. Θες να κλάψεις; Go for it. Θες να φύγεις κανένα μήνα σε εξοχικό ή νησί και να πατήσεις disconnect; Go for it! Κοίτα τον εαυτό σου και κοίτα να τον φροντίσεις καλά, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που σε μία σχέση χανόμαστε ή βάζουμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα. Η καλύτερη σχέση όμως που θα μπορούσαμε να έχουμε είναι με τον εαυτό μας. Αυτά από εμένα. Πάω να διοργανώσω κανένα πάρτυ χωρισμού. ΌΛΕ!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved