Dos και Don'ts για τα μηνύματα που θες να στείλεις στο crush σου

Σου έχουμε τις καλύτερες συμβουλές.

Ναι λοιπόν, πήγες διακοπές στο χωριό, γνώρισες τον κούκλο της γειτονιάς και σαν να μη φτάνει αυτό σου αρέσει κιόλας. Μιλήσατε, συναντηθήκατε για δεύτερη, τρίτη και για πέμπτη φορά και εν τέλει ανταλλάξατε social προφίλ και τηλέφωνα.

Τώρα απλά πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι δεν πρέπει να «ξεφύγεις» με τα μηνύματα αλλά ούτε να το παίξεις και αδιάφορη. Υπάρχουν κανόνες και για να το θέσουμε κάπως καλύτερα, υπάρχουν Dos και Don'ts όταν «τεξτάρεις» και ιδίως όταν στέλνεις μηνύματα με το crush σου. Είσαι έτοιμη λοιπόν;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να βρεις κάτι άλλο από το κλασικό «Γεια» και «Επ» που στέλνεις συνήθως. Αν θέλεις μια συζήτηση που δε θα καταλήξει σύντομα άδοξα πίσω από κάθε σου μήνυμα πρέπει να υπάρχει ένας λόγος, δηλαδή να μη στέλνεις απλά για να στείλεις. Μπορείς να ρωτήσεις κάτι ή ακόμη να κάνεις και ένα δικό σας εσωτερικό αστείο. Πίστεψέ μας, θα το εκτιμήσει.

Ξέχνα το «ας έστελνε» και στείλε εσύ. Είναι ανούσιο και δεν υπάρχει καμία λογική πίσω από αυτό το άτυπο παιχνίδι της αναμονής.

Διάβασε τα υπόλοιπα Dos και Don'ts στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved