4 tips για να γίνεις μια πραγματικά καλή μεγάλη αδερφή

Εσύ έχεις κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά;

Τα μεγαλύτερα αδέρφια έχουν πολλά καθήκοντα στη ζωή τους. Από το να δίνουν το καλό παράδειγμα, μέχρι να φέρνουν καλούς βαθμούς από το σχολείο προκειμένου να γίνονται πρότυπο. Και με τόσο μεγάλες ευθύνες είναι δύσκολο γενικά να συμβαδίσουν σωστά. Το πιο δύσκολο κομμάτι ωστόσο είναι να θέλεις να δώσεις το καλό παράδειγμα στα μικρότερα αδέρφια σου, προκειμένου να τους αποδείξεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Εκεί πάντα υπάρχει μια μεγαλύτερη δυσκολία και γι’ αυτό συγκεντρώσαμε κάποια tips ή βήματα, που μπορείς να ακολουθήσεις και να δείχνεις ιδανικό πρότυπο σε αυτά. Και θυμήσου, δεν χρειάζεται να είσαι τέλεια (δεν γίνεται κιόλας), απλώς πρέπει να προσπαθήσεις.

-Να είσαι υπομονετική. Δεν είναι μόνο μία καλή ικανότητα για να επιδείξεις, πρέπει και να την χρησιμοποιείς. Βοηθώντας τα μικρότερα αδέρφια σου με τις εργασίες τους ή δείχνοντας τους κάτι καινούργιο που έμαθες, δείχνει πως νοιάζεσαι πραγματικά και είσαι πάντα πρόθυμη να τα βοηθήσεις.

-Προσπάθησε να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Και αυτό θα μπορούσες να το κάνεις με οποιονδήποτε τρόπο. Είτε συμμετέχοντας στη σχολική παράσταση, παρόλο που είσαι κάπως νευρική, είτε παρακάμπτοντας ένα πάρτι για να μείνεις στο σπίτι και να διαβάσεις για το διαγώνισμα στα μαθηματικά. Η σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητα σου ενθαρρύνουν τα αδέλφια σου να κάνουν το ίδιο και για τα μεγάλα και τα πιο μικρά πράγματα.

-Σκέψου πριν πράξεις. Είναι ένα πράγμα το να είσαι αυθόρμητη, αλλά είναι άλλο να είσαι παρορμητική και απλά ανόητη. Λαμβάνοντας χρόνο να σκεφτείς τις αποφάσεις πριν τις κάνεις δείχνει πόσο ώριμη είσαι. Μάθε λοιπόν στα μικρότερα αδέρφια σου να κάνουν το ίδιο.

-Να είσαι ευγενική. Ακούγεται εύκολο, αλλά μπορεί να είναι πιο δύσκολο από ό, τι νομίζεις. Περιλαμβάνει το να βοηθάς τους άλλους, να δείχνεις συμπόνια και να παραμένεις θετική.

-Θυμήσου, η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί. Δώσε το καλό παράδειγμα και υπενθύμισε στα αδέλφια σου να είναι πάντα η πιο μοναδική, καταπληκτική τρελή έκδοση του εαυτού τους. Μάθε τους πως τα αγαπάς ανεξάρτητα από το τι κάνουν ή λένε και ότι τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved