Κάνει αυτά τα 3; Τότε είναι γνήσια κολλητή φίλη

Κερδίζεις αν απαντήσεις και στα 3... ΝΑΙ

Είστε όλη μέρα μαζί, καθόσαστε μαζί στο θρανίο και τα weekends κάνετε και καμία βόλτα σε κάποιο κοντινό εμπορικό κέντρο ή κανονίζετε σινεμαδάκι με την υπόλοιπη παρέα. Ποια είναι όμως τα 3 σημάδια που θα σου δώσουν να καταλάβεις πως είστε κολλητές;

-Αλλάζει τα πλάνα της: Τώρα μπορεί να σιγοτραγουδάς γνωστό ελληνικό τραγούδι αλλά η κολλητή αλλάζει τα πλάνα της και αν χρειαστεί θα κοιμηθεί και στο σπίτι σου. Όταν εσύ τη χρειαστείς, εκείνη θα φέρει τούμπα το πρόγραμμά της και θα βρεθεί με ένα μαγικό τρόπο δίπλα σου.

-Δε σε «ξεπετάει» με ένα μήνυμα: Όσο πιεσμένη και αν είναι με το διάβασμα, το φροντιστήριο ή τις προπονήσεις εκείνη θα βρει το χρόνο να σε πάρει τηλέφωνο έστω και για μία καλημέρα. Μπορεί μέσα στην ημέρα να ανταλλάσσεται εκατοντάδες μηνύματα στο messenger, δε θα περάσει όμως 24ωρο που δε θα έχετε μιλήσει τηλεφωνικά. Άντε, έστω με ένα ηχητικό μήνυμα.

-Σε ξέρει πιο καλά και από τη μαμά σου: Αν και η ελληνίδα μάνα δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία γυναίκα σε ετούτο εδώ τον κόσμο, η κολλητή φίλη γνωρίζει πολλά για εσένα πριν από εσένα. Μπορεί να καταλάβει ποιος σου αρέσει, τι θες να φας από το κυλικείο, ακόμη και τι προτιμάς να κάνεις το επόμενο Σκ. Ναι, εκείνη δεν την ξεγελάς για το βαθμό που πήρες στα Αρχαία. Εννοείται, πως ξέρει αν ήσουν όντως ή όχι διαβασμένη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved