Τρία πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να πεις στην κολλητή σου

Γιατί μάλλον δεν θα είστε πια κολλητές

Εσύ και η κολλητή σου είστε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο σε αυτήν τη ζωή. Κάνετε τα πάντα μαζί, μοιράζεστε ρούχα, πράγματα, βγαίνετε για φαγητό, συζητάτε τα προσωπικά σας κ.ο.κ. Είστε ο ορισμός της λέξης «αυτοκόλλητες» και αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ σημαντικό και φυσικά περιγράφει απόλυτα την κατάστασή σας.

Είστε τόσο κοντά η μία με την άλλη, που μπορείς να πεις τα πάντα στην κολλητή σου... ή σχεδόν τα πάντα. Γιατί υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να της πεις... ποτέ. Εάν θέλετε να είστε φίλες για αρκετό καιρό ακόμη δηλαδή έχε στο νου σου να μην της πεις ποτέ, τίποτα από τα παρακάτω.

-Τι είναι αυτό που φοράς;
Λάθος μεγάλο να ξεστομίσεις κάτι για τις στυλιστικές της επιλογές. Μπορεί να μην σου αρέσουν τα ρούχα που φοράει ή το στυλ της γενικότερα, όμως αυτή είναι η χειρότερη παρατήρηση που θα μπορούσες ποτέ να της κάνεις. Γι’ αυτό και είναι καλύτερο να μην αναφερθείς ποτέ σε αυτό το κομμάτι. Αν θες ωστόσο να την προστατέψεις από ενδεχόμενους χλευασμούς, πήγαινε το λίγο πιο safe λέγοντας της απλά πως αυτό που έβαλε δεν ταιριάζει με την περίσταση ή κάτι παρόμοιο. Ποτέ μην τη προσβάλεις.

-Μα γιατί να σου αρέσει αυτό το αγόρι;
Λάθος νούμερο δύο. Όταν η κολλητή σου είναι ερωτευμένη ποτέ δεν της λες αρνητικά πράγματα και δεν της κόβεις τα φτερά απότομα. Ακόμη και αν είσαι σίγουρη πως εκείνη είναι πολύ πιο ανώτερη από το αγόρι που της αρέσει. Ο έρωτας είναι τυφλός άλλωστε, δεν το ξέρεις; Προσπάθησε αν θες να την προστατέψεις από τις κακοτοπιές, δίνοντας της συμβουλές για το πως να το χειριστεί το θέμα. Και προς θεού, ποτέ μην της πεις την προσωπική σου άποψη, μπορεί να πιστέψει ότι ζηλεύεις. Αν υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό για το εν λόγω αγόρι ίσως είναι μία καλύτερη τακτική.

-Δεν χρειάζεσαι άλλους φίλους, έχεις εμένα
Και φυσικά χρειάζεται άλλους φίλους –και εσύ- και σου εξηγήσαμε αναλυτικά εδώ το γιατί. Δεν μπορείτε να έχετε μόνο η μία την άλλη. Και μην φοβάσαι πως αν έχει και άλλους φίλους στη ζωή της σημαίνει πως αυτοί αντικαθιστούν εσένα. Άλλο ρόλο παίζουν εκείνοι, άλλον εσύ που είσαι η κολλητή της. Έχει –και έχεις- αρκετή αγάπη για να δώσεις σε όλους σου τους φίλους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved