Πώς να ζητήσεις ραντεβού από το αγόρι που σου αρέσει;

Χωρίς φυσικά να δείξεις απελπισμένη

Χωρίς φυσικά να δείξεις απελπισμένη

Εδώ και πολλά χρόνια, βασικά από τότε που στην καθημερινότητά μας μπήκε ο έρωτας και τα αισθήματα, έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλεις την τάξη με καθαρό 20 παρά να ζητήσεις από το αγόρι που σου αρέσει να βγείτε-ειδικά αν είσαι ντροπαλή-. Μεγαλώνοντας θα μάθεις ότι ακόμα και η απόρριψη δεν είναι τόσο τραγική, ωστόσο για την ώρα, είμαι εδώ για να σου αποκαλύψω 5 τρόπους για να του δείξεις ότι σου αρέσει και να βγείτε ραντεβού, χωρίς φυσικά να έρθεις σε δύσκολη θέση.

Στείλτου μυστηριώδη μηνύματα

Είσαι πολύ μικρή ακόμα για να βγάλεις το παιχνίδι από τη ζωή σου, οπότε τι καλύτερο από το να παίξεις λίγο με εκείνον. Και δεν εννοώ με τα αισθήματά του, αλλά με την αντίληψή του. Μπορείς λοιπόν να του στείλεις ένα μήνυμα λέγοντάς του: Θέλω κάτι να συ πω, αλλά δεν ξέρω πώς ή Μου αρέσει κάποιος. Να σου ποιος είναι; Ξέρεις ποιος μου αρέσει από την τάξη; Άστο καλύτερα! Αν επιμείνει, πάει να πει ότι ενδιαφέρεται, οπότε μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω.

Ας ξεκινήσετε φιλικά

Σίγουρα το αγόρι αυτό είναι από το σχολείο σου ή τελοσπάντων ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις επαφή. Ήρθε η ώρα να του προτείνεις να πάτε σινεμά ή για πίτσα, αλλά πάντα στο φιλικό. Έτσι, και δε θα εκτεθείς, και θα καταλάβεις αν του αρέσεις όταν μείνετε οι δυο σας.

Ζήτα του βοήθεια

Είναι καλός στα μαθηματικά; Ήρθε η ώρα να σου μεταφέρει τις γνώσεις του. Είναι καλός σε ένα άθλημα με το οποίο θέλεις να ασχοληθείς; Ζήτα του κάποια tips. Έχει δει μία σειρά που θέλεις να ξεκινήσει; Θα πρέπει να μάθεις αν αξίζει να την αρχίσεις. Γενικά, βρες ένα ενδιαφέρον του και επικεντρώσου σε αυτό. Και πού θα πάει. Το ραντεβού θα έρθει φυσικά.

Κάθισε δίπλα του σε ένα μάθημα ή στο λεωφορείο

Εν ανάγκη δώσε και μάχη για να εξασφαλίσεις την πολυπόθητη θέση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μιλήσετε. Από εκεί και πέρα είναι εύκολο να καταλάβεις αν του αρέσεις και τελικά να βγείτε.

Και τελοσπάντων…

Οπλίσου με θάρρος και κουράγιο και ζήτα του να βγείτε ευθέως. Μπορείς να του πεις το εξής απλό: Γεια, μου αρέσεις. Θέλεις να πάμε σινεμά; Απλό και κατανοητό. Αν σου πει όχι, δε χάθηκε και ο κόσμος. Καλύτερα να ξέρεις, από το να αναρωτιέσαι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved