Σε χώρισε με SMS; Μην σκας, η Μαίρη Συνατσάκη έχει την λύση (+video)

Για να ξεκινήσει καλά η νέα χρονιά δεν έχεις παρά να ακούσεις την Μαίρη και την παρέα της, γιατί έχουν λύσεις για τα ερωτικά σου προβλήματα.

Πόσες φορές έχεις προβλήματα στην σχέση σου και ευχήθηκες με ένα μαγικό ραβδάκι να λυθούν όλα; Πόσες φορές γέμισε ερωτηματικά το κεφάλι σου γιατί κάποιος σου άρεσε και δεν ήξερες πώς να πάρεις τις σωστές απαντήσεις; Όσο και να θες να κρυφτείς, ένα από τα μόνιμα προβλήματα που μας βασανίζουν είναι τα ερωτικά.

Οι φίλοι όμως πάντα είναι εκεί για να δίνουν λύσεις σε κάθε μας πρόβλημα, πόσο μάλλον στα ερωτικά. Κάπως έτσι είναι και η παρέα της Μαίρης. Είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσουν να λύσεις το κουβάρι που έχεις στο μυαλό σου. Σε αυτό το video θα βρεις απαντήσεις σε θέματα όπως: τι να κάνεις αν έχεις τις αμφιβολίες σου για το πρόσωπο και πώς πρέπει να διαχειριστείς την απόσταση σε μια σχέση. Επίσης, αν οι φίλες σου δεν εγκρίνουν το αγόρι σου είναι πολύ πιθανό να βλέπουν κάτι που εσύ δεν βλέπεις λόγω κεραυνοβόλου έρωτα. Το είχες σκεφτεί αυτό;

Υ.Γ: Η συμβουλή της ημέρας είναι μια! Αν δεν θέλεις να του στέλνεις μηνύματα, τότε γράψε το όνομά του στον αριθμό της κολλητής σου και στείλε όλα τα μηνύματα που ήθελες σε εκείνη.

Δες στο video για περισσότερες συμβουλές



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved