BFFS; Πέντε μικροί τρόποι για να υπενθυμίζεις στην κολλητή σου πόσο την αγαπάς

Όλοι χρειαζόμαστε λίγη αγάπη, έτσι δεν είναι;

Όπως κι εμείς, έτσι κι εσύ, έχεις σίγουρα μία πολύ καλή φίλη που μοιράζεσαι μαζί της τα πάντα. Από τα μυστικά σου μέχρι τα ρούχα σου. Είτε είστε κολλητές από μωρά, είτε γνωριστήκατε το περασμένο καλοκαίρι, εσύ και η κολλητή σου είσαι αυτό που λέμε #goals. Μπορείς όμως να γίνεις ακόμη καλύτερη κολλητή από αυτό που είσαι, υπενθυμίζοντας της, πόσο πολύ την αγαπάς.

Το πώς θα σου το πούμε εμείς ή έστω θα σε συμβουλέψουμε με αυτά τα έξι μικρά tips παρακάτω.

Να της απαντάς πάντα στα μηνύματα
Σου έστειλε νωρίτερα μήνυμα αλλά δεν της απάντησες γιατί η μαμά σου σε έβαλε να πλύνεις τα πιάτα; Μην ξεχάσεις να της απαντήσεις μετά. Εάν δεν μπόρεσες εκείνη τη στιγμή θα το καταλάβει, στείλε της όμως μετά, για να της υπενθυμίσεις πως νοιάζεσαι.

Άφηνε της γλυκά και χαριτωμένα σημειώματα
Μπορείς να της φτιάχνεις τη διάθεση και να της δείχνεις την αγάπη σου, αφήνοντας της μικρά σημειώματα. Για παράδειγμα πριν το παιχνίδι μπάσκετ που έχει άφησε της στην τσάντα της ένα σημείωμα που θα λέει: «είσαι η καλύτερη, το έχεις! Σ’ αγαπώ πολύ». Έτσι και θα της δείξεις την αγάπη σου και θα την ενθαρρύνεις.

Άκουσε την όταν σου μιλάει
Αυτό είναι και το πιο σημαντικό αν μας ρωτάς. Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα είναι όταν προσπαθείς να μιλήσεις σε κάποιον και ξέρεις πως δεν σε προσέχει. Φρόντισε την επόμενη φορά που θα έχει κάτι να σου πει, είτε σημαντικό, είτε ασήμαντο να της δώσεις την προσοχή σου.

Στη βόλτα σας αγόρασε της το αγαπημένο της ρόφημα
Μία μικρή κίνηση με τόσο μεγάλη σημασία. Εάν έφτασες νωρίτερα στο ραντεβού σας και την περιμένεις και επιπλέον γνωρίζεις τι λατρεύει να πίνει, περίμενε την και κάνε της έκπληξη με το αγαπημένο της ρόφημα.

Δώσε της μια μεγάλη αγκαλιά
Δεν θα σου αναλύσουμε εδώ τώρα το πόσο σημαντική είναι μία αγκαλιά, όμως είναι η καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Ακόμη κι αν είσαι σίγουρη πως ξέρεις ότι την αγαπάς, δώσε της μια αγκαλιά και πες της πόσο την αγαπάς. Όλοι θέλουμε να το ακούμε αυτό κάποιες φορές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved