Όχι άλλα ξενερωτα dates! 6 ιδέες για ραντεβού που θα αρέσουν και σε εκείνον

Ωραίος ο ρομαντισμός, αλλά σκέψου λίγο τι θα ήθελε εκείνος σε ένα ραντεβού.

Είναι ωραίες οι βόλτες στην παραλιακή με τα πιασμένα χεράκια, φιλάκια στο μάγουλο και εκείνα τα ρομαντικά παραμύθια που λέτε ο ένας στον άλλον κοιτάζοντας τα αστέρια. Όμορφα, ρομαντικά, γλυκανάλατα και παιχνιδιάρικα αυτά τα ραντεβού, δεν λέω, αλλά για εμάς που περιμένουμε τον ιππότη πάνω στο άλογο. Για το crush μας όμως ίσως είναι κάτι παραπάνω από ρομαντικά όλα αυτά.

via GIPHY


Σκέψου ότι ίσως τρομάξει, ότι ίσως μπουχτίσει με όλους αυτούς τους έρωτες και τους ρομαντισμούς-όχι ότι και τα αγόρια δεν ζητούν λίγο ρομαντισμό από το ταίρι τους- απλώς δεν θα στο παραδεχτούν και εννοείται θέλουν λίγη δράση στην σχέση για να μην βαριούνται.

Ας πούμε, μια καλή ιδέα είναι να πάτε σινεμά. Όχι! Βγάλε από το μυαλό σου αυτό που σκέφτεσαι αμέσως! Αντί για κάποια ρομαντική κομεντί, πρότεινέ του να δείτε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας ή δράσης. Δεν θα πιστεύει στα αυτιά του και την επόμενη μέρα θα σε αποθεώσει στους φίλους του. Σε διαβεβαιώ!

via GIPHY


Εν πάση περιπτώσει, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μπορείς να βγεις ένα ραντεβού με το αγόρι σου, διαφορετικό από τα άλλα. Σκέψου έξω από το κουτί, σκέψου πώς θα ευχαριστηθεί και εκείνος το ραντεβού σας-χωρίς να τρομάζει με τα ρομαντικά σου σχέδια- και πώς με έναν πρωτότυπο τρόπο θα περάσετε καλά και οι δύο.

Μπες στην gallery και πάρε ιδέες!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved