11 τρόποι να «ξεχαστείς» αμέσως μετά τον χωρισμό

Για να ξεφύγει λίγο το μυαλό σου και να μην κλαις μέρα-νύχτα.

11 τρόποι να «ξεχαστείς» αμέσως μετά τον χωρισμό

Η στιγμή του χωρισμού είναι από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που έχει να αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Και πόσο μάλλον όταν ο χωρισμός δεν είναι δική σου απόφαση εκεί τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Κανένας άνθρωπος, άλλωστε, δεν κάνει μία σχέση για να χωρίσει τελικά.

Όλα τα κορίτσια ξέρουμε ότι όταν χωρίζεις γίνεσαι μια drama queen που κλαις από το πρωί μέχρι το βράδυ, δε θέλεις να δεις άνθρωπο, δε θες να φας, δεν απαντάς σε κλήσεις και είσαι μονίμως κλεισμένη στο δωμάτιό σου κοιτάζοντας απλώς το ταβάνι. Είσαι σε μια μόνιμη και παρατεταμένη κατάθλιψη και σκέφτεσαι διαρκώς τι έκανες λάθος, πού έφταιξες. Ένα «γιατί» ταλανίζει 24 ώρες το 24ωρο το κεφάλι σου.

Όλες αυτές είναι απόλυτα φυσιολογικές αντιδράσεις. Δε γίνεται να μην κλάψεις και να μη στενοχωρηθείς. Αυτό, όμως, πρέπει να κρατήσει για κάποιο καιρό. Ούτε θα κλειστείς για πάντα στο δωμάτιό σου, ούτε θα κλαις τη μοίρα σου αιώνια.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Στην παρακάτω gallery θα μάθεις πώς θα καταφέρεις να ξεχαστείς και να αρχίσεις σιγά σιγά να αντιμετωπίζεις τη νέα πραγματικότητα.