Μήπως πρέπει να αφήσεις τις εκρήξεις ζήλιας για το αγόρι σου στην άκρη;

Μάλλον ήρθε η ώρα να σου δώσουμε μερικά tips.

Ας μιλήσουμε έξω από τα δόντια. Σε μια σχέση είμαστε για να περνάμε όμορφες στιγμές, για να μοιραζόμαστε τα προβλήματά μας. Όσο εσύ ζηλεύεις, η σχέση σου καταστρέφετε και έχουμε για ‘σένα τα καλύτερα tricks σε περίπτωση που δεν μπορείς να κάνεις κάτι μόνη σου.

Το ότι είσαι σε μια σχέση δε σημαίνει ότι πρέπει να είστε και… αυτοκόλλητοι. Ναι, θα περάσετε αρκετές ώρες μαζί, ναι, θα κάνετε τις βόλτες σας, αλλά υπάρχουν και οι στιγμές που θέλει να περάσει χρόνο με φίλους του, ή και μόνος του. Ξέρεις άλλωστε πώς είναι τα αγόρια. Θέλουν χρόνο για τον εαυτό τους και κυρίως για τα video games τους. #truestory!

Κοίταξε να δεις τώρα πώς έχουν τα πράγματα. Η ζήλια σου μπορεί πολλές φορές να απωθήσει και τον πιο «εύκολο» άνθρωπο. Όταν λέμε φυσικά εύκολο εννοούμε να μην παρεξηγείται και να μην… ενοχλείται από κάποιες μικρές εκρήξεις σου. Από τη στιγμή που βρίσκεσαι μαζί του, πρέπει να καλμάρεις τα συναισθήματα, εκείνα της ζήλιας, εκείνα που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: Friend Zone Alert! Τα 4 σημάδια ότι σε βλέπει σαν... φίλη

Βασική προϋπόθεση για μια εξαιρετικά καλή και ευχάριστη σχέση είναι φυσικά η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη. Ίσως υπάρξουν οι στιγμές που θα αμφιβάλεις όμως πρέπει να ξέρεις ότι αν αυτό το κάνεις… σύστημα θα πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου, το αγόρι σου και τη σχέση σου.

Υπάρχουν τρόποι να κουμαντάρεις τη ζήλια σου; Ναι υπάρχουν και μπορεί μάλιστα να σε βοηθήσουν. Αν είσαι ήδη ανασφαλής καλό θα ήταν να σταματήσεις να ψάχνεις τα likes σε κάθε φωτογραφία του. Ναι, ξέρουμε είναι δύσκολο κάνε όμως μια προσπάθεια.

Μπες στη gallery και ελπίζουμε οι υπόλοιπες συμβουλές να πιάσουν τόπο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved