Μήπως ο έλεγχος του αγοριού σου είναι «ισχυρότερος» από την αγάπη του;

Μάλλον ήρθε η ώρα να σου πούμε κάποια βασικά πράγματα για μια σχέση.

Σε μια σχέση πρέπει να είσαι ελεύθερη να εκφράζεις τις σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου, να χαίρεσαι που περνάς χρόνο, τόσο με το αγόρι σου, όσο και με τον εαυτό σου-κανόνας απαράβατος, να μην παραμελείς τον εαυτό σου- και το πιο σημαντικό, να μην καταπιέζεσαι!

Σε μια σχέση πρέπει να περνάμε όμορφες στιγμές, να μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας και να νιώθουμε γεμάτοι, γιατί στην τελική αυτό που θα σου μείνει στο τέλος της ημέρας είναι ένα αίσθημα πληρότητας και ένα χαμόγελο στα χείλη. Ξέρεις, αυτές οι πεταλούδες στο στομάχι που λένε όλοι.
Αν όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν, κάτι δεν πάει καλά. Πολλές σχέσεις καταλήγουν να είναι απλές σχέσεις συνήθειας και εξάρτησης. Αυτά καλό είναι να μη γίνονται. Από πού πηγάζει όμως το πρόβλημα αυτό;

Αυτό θα σε βοηθήσει: Πώς το σωστό mindset θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση EveryDay

Πολλές φορές συνειδητοποιούμε πως βρισκόμαστε σε μία σχέση που μας καταπιέζει και δε μας χαρίζει το χαμόγελο και την ξεγνοιασιά που θα έπρεπε. Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά κυρίως θα εστιάσουμε σε εκείνες τις περιπτώσεις που το αγόρι σου σε χειραγωγεί, αλλά εσύ είσαι αρκετά ερωτευμένη για να το συνειδητοποιήσεις. Τα σημάδια σου μιλάνε-για την ακρίβεια ουρλιάζουν- αλλά εσύ δεν τα ακούς. Δεν είναι και εύκολη υπόθεση να φύγεις από έναν άνθρωπο που αγαπάς, πόσο μάλλον αν σε χειραγωγεί, γιατί εκεί είναι που θα πέσεις σε έναν συναισθηματικό «λάκκο» και δε θα είναι καθόλου εύκολο να ανέβεις πάλι ψηλά.

Δες στην gallery μερικά από τα σημάδια που πρέπει να προσέξεις.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: Friend Zone Alert! Τα 4 σημάδια ότι σε βλέπει σαν... φίλη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved