Βρες τώρα το ιδανικό αγόρι για εσένα: Όλες οι συμβουλές

Οι περισσότερες σχέσεις του σχολείου δεν κρατάνε για πολύ

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν την πρώτη σχέση τους στο σχολείο και καθώς είναι η πρώτη τους, ίσως τα πράγματα είναι λίγο άβολα. Δεν έχεις ιδέα που θα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις ή πώς θα κάνεις κάποιο αγόρι να ενδιαφερθεί για εσένα. Για αυτό το λόγο διάβασε καλά τις συμβουλές που ακολουθούν και δε θα χάσεις!

Συμβουλή 1η: Γίνετε πρώτα φίλοι
Το πιο πιθανό είναι αν πηγαίνετε στο ίδιο σχολείο να έχεις ήδη δει κάποιον που σου αρέσει. Ίσως πηγαίνετε στην ίδια τάξη ή τον έχεις συναντήσει στο προαύλιο. Αυτό σημαίνει όμως ότι είναι ο σωστός για να γίνει το αγόρι σου; Όχι. Μόνο και μόνο επειδή ανταλλάξατε κάποιες κουβέντες αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα και να του ζητήσεις να βγείτε. Καλύτερο θα ήταν να τον γνωρίσεις πρώτα σαν φίλο. Ζήτησέ του ένα δεύτερο στιλό και πιάσε κουβέντα μαζί του. Ρώτησέ τον κάποια πράγματα για τον εαυτό του στην πορεία, μάθε τα ενδιαφέροντά του και δες αν ταιριάζετε σε κάτι. Οι καλύτερες σχέσεις στηρίζονται στη φιλία. Αν καταφέρετε να γίνετε φίλοι, φρόντισε να βγαίνεις μαζί του και να περνάτε χρόνο μαζί όλο και περισσότερο. Τότε είτε θα δημιουργηθεί κάτι μεταξύ σας είτε όχι. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν υπάρχει αγάπη με το ζόρι.

Συμβουλή 2η: Φέρσου φυσικά
Εντάξει, είναι λογικό να είσαι αγχωμένη. Νιώθεις περίεργα το στομάχι σου και μόνο που του μιλάς ιδρώνουν οι παλάμες σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Πάρε μία βαθιά ανάσα και χαλάρωσε. Σκέψου ότι είναι ένα απλό αγόρι, ένας άνθρωπος όπως και εσύ. Αν αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει όταν του μιλάς, θα το καταλάβει. Θα καταλήξεις να συμπεριφέρεσαι περίεργα και θα τον φοβίσεις. Μείνε ο εαυτός σου.

Συμβουλή 3η: Μείνε ο εαυτός σου
Στο σχολείο είναι εύκολο να απομονωθούν κάποια άτομα επειδή είναι διαφορετικά. Όλοι θέλουν πολύ να μοιάσουν ο ένας στον άλλο και να μην ξεχωρίζουν στην τάξη. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές η μοναδικότητα του καθενός μπορεί να μείνει καλά κρυμμένη. Όμως, εσύ είσαι εσύ και αυτό θα πρέπει πάντα να δείχνεις και προς τα έξω. Μην προσπαθείς να αλλάξεις αυτό που είσαι για να γίνεις ίδια με τους άλλους. Το αγόρι σου(και πολλοί άλλοι!) θα θαυμάσει το γεγονός ότι δεν φοβάσαι να δείξεις ποια είσαι αληθινά. Σίγουρα δε θα σου άρεσε αν ανακάλυπτες ότι προσποιούνταν πως είναι κάποιος άλλος, έτσι; Να θυμάσαι λοιπόν ότι και αυτός νιώθει το ίδιο.

Αυτό το διάβασες; Πώς πρέπει να ανακοινώσεις στους γονείς σου ότι θα βγεις ραντεβού για πρώτη φορά

Συμβουλή 4η: Μην βιάζεσαι
Τώρα, προτού προσπεράσεις αυτή την παράγραφο, σκέψου για λίγο το εξής: Γιατί θέλεις τόσο ένα αγόρι; Αν η απάντηση μοιάζει έστω και λίγο με τα «γιατί όλοι έχουν», «είμαι 16 και ακόμα δεν έχω κάποιο αγόρι», σε παρακαλώ σταμάτησε αμέσως να ψάχνεις. Ο λόγος είναι ότι δεν πρόκειται για μία δική σου θέληση αλλά για επιδράσεις των γύρω σου. Φυσικά και είναι υπέροχο να ερωτεύεσαι για πρώτη φορά, να έχεις κάποιον να μοιραστείς τα όνειρά σου και να σε στηρίξει στις δύσκολες στιγμές σου, αλλά δεν μπορείς να πιέζεις καταστάσεις.

Οι περισσότερες σχέσεις του σχολείου δεν κρατάνε για πολύ, οπότε μην σκας αν δεν έχεις κάποιον από τώρα. Κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν είναι έτοιμοι ακόμα να κάνουν κάποια σχέση σε αυτή την ηλικία. Το να είσαι νέος και ελεύθερος είναι συναρπαστικό και σου χαρίζει μοναδικές εμπειρίες. Απόλαυσε αυτό που έχεις τώρα και μην το θυσιάσεις ακόμα.

Οκ, μπορεί αυτές να μην ήταν και οι απόλυτες συμβουλές για να κατακτήσεις ένα αγόρι, αλλά πίστεψέ μας δεν υπάρχουν καλύτερες που να μπορεί να σου δώσει κάποιος σε αυτό τον τομέα. Και ναι, μπορεί να υπάρχουν τρόποι να προσελκύσεις πιο εύκολα τα αγόρια, αλλά αν δεν έχεις τα βασικά που αναφέραμε λίγο πριν, δεν αξίζει τον κόπο. Το να βάφεσαι και να γίνεσαι όμορφη δε θα σε οδηγήσει πουθενά αν δεν αφήσεις την προσωπικότητα σου να λάμψει και το να φλερτάρεις με κάποιον είναι άσκοπο, αν θέλεις να κάνεις μία σχέση για τους λάθος λόγους. Το Λύκειο είναι μόνο η αρχή της ενήλικης ζωής σου, οπότε, γιατί βιάζεσαι;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved