Μόλις χώρισες; Όλοι οι τρόποι για να το ξεπεράσεις

Μετά το χωρισμό τι;

Αν χώρισες πρόσφατα και νιώθεις πεσμένη ψυχολογικά, δεν είσαι η μόνη. Όλοι μας έχουμε βιώσει κάποιο χωρισμό και έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το αίσθημα της θλίψης που συνεπάγεται, έναν συνδυασμό από πόνο, θυμό, σύγχυση, χαμηλή αυτοεκτίμηση ακόμα και ζήλια όλα μαζί σε ένα.

Πολλοί άνθρωποι περιγράφουν αυτό που νιώθουν σαν ένα αίσθημα βαριάς θλίψης και κενού.

Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτό που νιώθεις;
Οι περισσότερες φίλες σου μπορεί να σου πουν να το ξεπεράσεις ή ότι θα συναντήσεις κάποιον καινούριο σύντομα, αλλά εσύ νιώθεις ότι κανένας στον κόσμο δεν έχει νιώσει πάλι όπως εσύ; Αν έχεις τέτοια συναισθήματα, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μετριάσεις τον πόνο.

Βγάλ’ το από μέσα σου

  • Μοιράσου τα συναισθήματά σου.
    Κάποιοι νέοι πιστεύουν ότι το να μοιραστούν αυτά που νιώθουν με κάποιον που εμπιστεύονται και αναγνωρίζει αυτό που περνάνε τους βοηθάει να νιώσουν καλύτερα. Αυτό σημαίνει να μιλήσεις για όλες τις σκέψεις σου, ακόμα και να κλάψεις γερά στον ώμο μίας φίλης, της αδερφής ή των γονιών σου.
  • Μην φοβάσαι να κλάψεις.
    Το διάστημα μετά από έναν χωρισμό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο και το κλάμα μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά. Αν δεν θέλεις να κλάψεις μπροστά σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, βρες ένα μέρος που θα μπορείς να είσαι μόνη σου, όπως το μαξιλάρι σου το βράδυ ή στο ντουζ όταν κάνεις μπάνιο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved