Πώς θα καταλάβεις ότι η κολλητή σου σε ζηλεύει

Μήπως ήρθε η ώρα να δεις τα σημάδια;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πληγή για τις ανθρώπινες σχέσεις από τη ζήλεια. Είτε αυτή είναι σε ερωτική σχέση, είτε σε φιλική. Και αν στα ερωτικά πάνω κάτω μπορείς να την αντιληφθείς, δεν ισχύει το ίδιο και για τις φιλικές σχέσεις. Υποψιάζεσαι ότι η κολλητή σου σε ζηλεύει; Παρακάτω σου έχω κάποιες ενδείξεις για να σιγουρευτείς.

Νιώθει μονίμως αδικημένη

Πάντα σε σχέση με σένα. Οτιδήποτε καλό κι αν σου συμβεί, από καλό βαθμό μέχρι να σου κάνουν ένα ωραίο δώρο οι γονείς σου, εκείνη γίνεται έξαλλη και καταριέται την τύχη της ή μάλλον την… ατυχία της.

Είναι πολύ ανταγωνιστική

Και δεν εννοώ το φυσιολογικό ανταγωνισμό, αλλά τον αρρωστημένο. Σε ανταγωνίζεται σε όλα –από τα ρούχα που θα φορέσεις, τις φιλίες σας, τη σχέση σας με τους καθηγητές και φυσικά τα αγόρια-. Συνήθως ο ανταγωνισμός, μαρτυρά μία πολύ τοξική φιλία, η οποία μόνο κακό μπορεί να σου κάνει.

Είναι πολύ ανασφαλής

Και την ανασφάλειά της την ξεσπάει πάνω σου. Όταν λοιπόν, εκείνη δε νιώθει καλά, θα κάνει τα πάντα για να μην νιώθεις κι εσύ. Αν έχεις καλή διάθεση θα προσπαθήσει να στη χαλάσει, και αν νιώθεις όμορφα με την εμφάνισή σου, θα σου βρει σίγουρα ψεγάδι. Μη στενοχωριέσαι, τίποτα από όσα λέει δεν ισχύουν. Απλά είναι πολύ δύσκολο για μία κοπέλα που δεν αγαπάει τον ίδιο της τον εαυτό, να αγαπήσει οτιδήποτε άλλο.

Δεν ακούει ποτέ τα καλά σου νέα

Γιατί δυσκολεύεται να χαρεί για σένα. Πίστεψέ με, είναι πολύ πιο δύσκολο να χαρείς για τον άλλο, παρά να στενοχωρηθείς.

Δε σε στηρίζει ποτέ

Οι φίλοι, ειδικά στην ηλικία σου, θα πρέπει να είναι ικανοί να σε στηρίξουν σε οτιδήποτε κι αν επιχειρήσεις. Έχεις την τρέλα και τη δημιουργικότητα της νιότης, και αλίμονο αν δε σε στηρίζει η κολλητή σου. Κι όμως, οτιδήποτε κι αν σκεφτείς, είναι πάντα εκεί για να σου κόψει τα φτερά. Μήπως γιατί φοβάται τη δική σου εξέλιξη και τη δική της… στασιμότητα;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved