7 πράγματα που θα καταλάβεις αν έχεις αδερφό

Σε βασανίζει αλλά τον αγαπάς

Το να μεγαλώνεις με έναν αδερφό σίγουρα δεν είναι εύκολο πράγμα. Υπάρχουν βασικές διαφορές ανάμεσα σας και, όταν είστε συνέχεια μαζί, αυτές οι διαφορές γίνονται πιο έντονες. Παρόλα αυτά κάποια στιγμή θα καταλήξεις να καταλαβαίνεις τα αστεία του και να ανταποκρίνεσαι και εσύ. Αν έχεις και παραπάνω από έναν αδερφό, τι να σου πω κουράγιο... Εδώ έχουμε εφτά πράγματα που σίγουρα με κάποια θα ταυτιστείς απόλυτα.

  1. Το αποσμητικό δεν δουλεύει απόλυτα

Όσο αποσμητικό και να βάλουν η μυρωδιά τους είναι χαρακτηριστική. Σε νιώθω απόλυτα οι άντρες συνήθως έχουν έντονη μυρωδιά. Όταν γυρίσει από το γυμναστήριο, να του έχεις ετοιμάσει όλα τα απαραίτητα για ένα μπάνιο. Τι στο καλό, θα μπει.

  1. Σειρά προτεραιότητας στο ντους

Μόνο αν μπεις πρώτη για μπάνιο θα επιβιώσεις. Διαφορετικά, είσαι καταδικασμένη να κάνεις κρύο ντους για πάντα.

  1. Σε κοροϊδεύει όταν είσαι ελεύθερη.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε καταλάβει και να σου συμπαρασταθεί. Το μόνο που μπορεί να σου πει είναι καλά έκανε και σε παράτησε. Δεν το κάνει με κακή διάθεση. Κατά βάθος σε νοιάζεται.

  1. Σε κοροϊδεύει και όταν βγεις ραντεβού.

Η αντίδραση του όταν σε βλέπει με αγόρι: « Mα καλά τι σου βρήκε» « Πώς σε αντέχει; »

  1. Παρατηρεί κάποιες λεπτομέρειες…

Που δεν θέλεις κανένας να προσέξει. Όπως ότι πήρες ένα κιλό ή ότι το δέρμα σου είναι θαμπό. Έρχεται και σου λέει «Τι έγινε; Φάγαμε πολύ τελευταία» ή «Είσαι κάπως σήμερα»

  1. Δεν παρατηρεί βασικά πράγματα.

Όπως ότι έκοψες τα μαλλιά σου ή ότι τα έβαψες.

  1. Τσακωμοί φαγητού

Εντάξει αυτοί οι τσακωμοί δεν έχουν τέλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσεις κάτι στο ψυγείο και να μην στο φάει. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου αφήσει μια μπουκιά στο μεσημεριανό φαγητό και εσύ να μη λιμοκτονείς όλη μέρα.

Αν το σκεφτείς, όμως, έχει πλάκα να ζεις μαζί του.

Δες ακόμα Δεν θέλεις να χαλάσεις το χατίρι κανενός; Μάλλον κάνεις λάθος

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved