7 λόγοι που η κολλητή σου είναι η καλύτερη

Κολλητές rule!

Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι στη ζωή που μπορείς να αγαπήσεις τόσο πολύ όσο αγαπάς την κολλητή σου. Όπου και αν πας και όσο μακριά και αν τύχει να βρεθείτε, θα έχεις για πάντα μία σχέση με έναν άνθρωπο που δεν πρόκειται να την αποκτήσεις με κανέναν άλλο.

Είναι εύκολο να σκεφτείς όλους τους λόγους που η κολλητή σου είναι τόσο ξεχωριστή, αλλά θα πρέπει να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου κάθε τόσο πόσο τυχερή είσαι και αυτή η στιγμή μόλις έφτασε.

1. Έχεις κάποιον με τον οποίο να γελάς
Αν γλιστρήσεις κατά λάθος στη βόλτα με τα τακούνια, ένας φίλος θα σε βοηθήσει να σηκωθείς, ενώ η κολλητή θα γελάσει για περίπου 10 δευτερόλεπτα προτού σε βοηθήσει. Και φυσικά αυτό είναι αμφίδρομο και εντελώς κουλ, αφού ο τίτλος του «καλύτερου φίλου» σημαίνει ότι επιτρέπεται να γελά ο ένας με τον άλλο.

2. Δεν χρειάζεται να πας πουθενά μόνη σου
Ένα από τα καλύτερα πράγματα που απολαμβάνεις όταν έχεις μία BFF είναι ότι έχεις πάντοτε κάποιον να πηγαίνετε μαζί σε συναυλίες, πάρτι, μαγαζιά και ειδικά σε μέρη που δεν γνωρίζεις καλά.

3. Είναι ο ώμος που θέλεις να ακουμπήσεις
Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι χρειάζεσαι έναν ώμο να κλάψεις ή να γελάσεις ή να πάρεις μία συμβουλή και η κολλητή σου είναι πάντα εκεί όταν την χρειαστείς. Επίσης, ξέρεις ότι μπορεί να σου κάνει κάποιο θέλημα ή κάποια δουλειά την οποία δεν προλαβαίνεις να κάνεις εσύ, χωρίς αντάλλαγμα.

Διάβασε ακόμα: Τα καλύτερα Quotes για την κολλητή σου

4. Είναι η προσωπική σου φωτογράφος και «ακόλουθος»

Αν ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις τα stories σου στο Instagram, ξέρεις ακριβώς σε ποιον πρέπει να απευθυνθείς. Εκτός αυτού, μετά από όλες τις φωτογραφίες και τις εξορμήσεις, είναι σίγουρο ότι θα έχεις και κάποιον να σχολιάσει αμέσως τις φωτογραφίες και τα posts σου.

5. Με την κολλητή σου μπορείς να μιλήσεις για τα πάντα

Η κολλητή σου δεν θα σε κρίνει, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να της πεις οτιδήποτε σε απασχολεί και αν χρειαστείς κάποια συμβουλή είναι εκεί για να σε βοηθήσει. Αν από την άλλη θέλεις μόνο κάποιον να σε ακούσει, η κολλητή σου θα είναι όλη αυτιά.

6. Έχετε την ίδια αίσθηση του χιούμορ

Γελάτε με τα ίδια αστεία και έχετε ατάκες που μόνο εσείς καταλαβαίνετε. Δεν χρειάζεται να της εξηγήσεις το χιούμορ σου γιατί είναι σίγουρο ότι έχει το ίδιο.

7. Οι αγκαλιές της είναι επουλωτικές

Ακόμα και αν συνηθίζετε να βλέπεστε κάθε μέρα μέσα στη βδομάδα, είναι σίγουρο ότι την χαιρετάς λες και έχεις να την δεις ένα χρόνο, με αγκαλιές και φιλιά. Μία αγκαλιά από την κολλητή σου φωτίζει και τις πιο δύσκολες μέρες και ξέρεις πως ό,τι και να συμβαίνει στη ζωή σου, αυτή θα σε περιμένει με ανοιχτές τις αγκάλες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved