Πρέπει να περιμένεις ή να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση;

Τι πρέπει να κάνεις τελικά;

Έχεις σταμπάρει ένα αγόρι που σου αρέσει πολύ. Προσπαθείς να του περάσεις τα σωστά μηνύματα. Βγαίνετε σε κοινές παρέες αλλά ακόμα δεν σου έχει πει να βγείτε μόνοι σας. Πρέπει να περιμένεις ή να του ζητήσεις εσύ να βγείτε ραντεβού;

Φυσικά και είναι απόλυτα ΟΚ για ένα κορίτσι να ζητήσει από κάποιον πρώτη να βγουν. Δεν ζούμε στο Μεσαίωνα! Υπάρχει όμως κάτι για το οποίο θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να πάρεις το ρίσκο: την απόρριψη. Αυτό είναι το τίμημα, ειδικά όταν δεν γνωρίζεις πολύ καλά αυτόν που του ζήτησες να βγείτε.

Και πάλι, αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να το κάνεις από φόβο, αλλά είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τις πιθανότητες να πάρεις μία θετική απάντηση αν ξοδέψεις λίγο χρόνο να γνωριστείτε καλύτερα, πριν του πεις να βγείτε ραντεβού.

Αν τελικά αποφασίσεις να ζήσεις τη στιγμή και πεις «Είναι τόσο όμορφος. Θα του ζητήσω να βγούμε», τότε μπορεί και να πει «Οκ».

Ωστόσο, μπορεί στην πορεία να ανακαλύψεις ότι η γοητεία του δεν είναι το παν και μπορεί να μην ταιριάζετε και να βαριέσαι όταν είσαι μαζί του. Είναι λίγο σαν το shopping. Αν ξοδέψεις χρόνο και πραγματικά εξερευνήσεις τις επιλογές σου, είναι πιο πιθανό να διαλέξεις κάτι που σου ταιριάζει περισσότερο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved