Με θέλει ή απλώς παίζει μαζί μου; Πώς θα καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται σοβαρά για εσένα

Λύνουμε το μυστήριο

Ένα κοινό πρόβλημα των περισσότερων κοριτσιών είναι αν η προσοχή που παίρνουν από έναν συμμαθητή ή έναν φίλο είναι ένδειξη ότι ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο ή απλώς παίζει μαζί τους.

Η συγγραφέας και ειδικός στους εφήβους Annie Fox έχει γράψει πολλά βιβλία σχετικά με τα προβλήματα των νέων και έχει περάσει τα τελευταία της δέκα χρόνια στο ίντερνετ συμβουλεύοντας άνδρες και γυναίκες στον τομέα των σχέσεων. Τώρα, σου δίνει τα φώτα της για να ανακαλύψεις την αλήθεια πίσω από το φλερτ που δεν μπορείς να καταλάβεις.

Εξηγεί ότι θα πρέπει να παρατηρήσεις αρχικά αν αυτή η προσοχή που λαμβάνεις από αυτόν είναι κάτι που κάνει και σε άλλες κοπέλες ή αν εσύ είσαι ξεχωριστή.

Διάβασε ακόμα: Τα 5 βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνει ένα αγόρι σε ένα κορίτσι

«Κάποια αγόρια απολαμβάνουν να παίζουν απλώς φλερτάροντας, καθώς αυτό ενισχύει τον εγωισμό τους. Οι κοπέλες που δεν λαμβάνουν πολλή θετική προσοχή από άλλους αποτελούν και τον καλύτερο στόχο», εξηγεί η ειδικός. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να παρατηρήσεις προσεκτικά την συμπεριφορά του απέναντι σε άλλα κορίτσια.

«Από την άλλη, αν κάποιο κορίτσι έχει κουραστεί και δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν αυτή η προσοχή που λαμβάνει πρόκειται για ειλικρινές ενδιαφέρον ή παιχνίδι, μπορεί να επιλέξει να μιλήσει ευθέως σε αυτόν που την ενδιαφέρει», προτείνει η Fox. Μπορείς να τον ρωτήσεις ξεκάθαρα: «Με φλερτάρεις και απλώς αναρωτιέμαι αν αυτό σημαίνει κάτι ή απλώς σου αρέσει να παίζεις παιχνίδια».

Μπορεί να ακούγεται τολμηρό, αλλά τι έχεις να χάσεις; Είτε θα τον ξεσκεπάσεις, είτε θα σοβαρέψει τη στάση του και θα παραδεχτεί ότι του αρέσεις. Τουλάχιστον εσύ δε θα αναρωτιέσαι πια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved