«Όταν σε «χτυπήσει» ο έρωτας θα το καταλάβεις: Η teen queen γράφει

Ο έρωτας λοιπόν, δεν έρχεται κατ' παραγγελία, αλλά έρχεται και “σου χτυπάει την πόρτα” μια μέρα. Στην αρχή εσύ βέβαια δεν το αντιλαμβάνεσαι, θες λίγο χρόνο. Όταν όμως το καταλάβεις τότε ξεκινάνε ολα. Αλλάζεις ολοκληρωτικά την συμπεριφορά σου, τον τρόπο που μιλάς τόσο στο “πρόσωπο” που σου έχει κλέψει την καρδιά, όσο και στις φίλες πόσο μάλλον στην κολλητή σου. Περνάς ώρες ατελείωτες χαζεύοντας τον στις φωτογραφίες του, αφού πρώτα φυσικά χωρίς καμία διαπραγμάτευση τον έχεις βρει και τον έχεις κάνει “friend request” σε όλα τα social media του! Μιλάς ατελείωτες ώρες γι'αυτόν, τον έχεις διαρκώς στο μυαλό σου, ενώ ανυπομονείς συνέχεια γι’ αυτό το επόμενο “ξανά”.
Φυσικά, όταν βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο μαζί του μπορεί να ακούγεται κάπως κλισέ αλλά είναι αλήθεια, αυτές οι πεταλουδίτσες στην κοιλιά σου δεν έχουν σταματημό. Προσπαθείς να τον πλησιάσεις κάθε φορά και περισσότερο (πάντα βέβαια με ωραίο και πάνω από όλα διακριτικό τρόπο και κρατώντας ένα μυστήριο). Με λίγα λόγια κάνεις πράξη όσα έχετε πει με την κολλητή σου, λίγες ώρες πριν.
Μόνο μια ματιά του, ένα χαμόγελο του αρκεί για να σε κάνει πιο ευτυχισμένη. Πολλές φορές δεν θες να φύγεις από εκεί, αλλά το μόνο που θες είναι να κάθεσαι εκεί μαζί του όσο και να χρειαστεί και να συζητάτε ατελείωτες ώρες, προσπαθώντας να τον κάνεις να καταλάβει τι πραγματικά νιώθεις γι’ αυτόν.
Εννοείται ότι αφού φύγεις παίρνεις τηλέφωνο αμέσως την κολλητή σου, για να τις πεις όλα όσα συνέβησαν με “νι και με το σίγμα” και βέβαια κάνοντας σαν τρελή, δηλαδή όπως όταν είσαι ερωτευμένη! Της μιλάς έχοντας ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και βέβαια με τεράστια υπερένταση και “καρδιακούς παλμούς που φτάνουν τους 200”.
Αν λοιπόν, ήσουν ή είσαι ακόμα σε μια τέτοια κατάσταση, να σου πω ότι δεν είναι καθόλου κακό. Αντιθέτως, δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από αυτό όταν είσαι ερωτευμένη. Γι' αυτό απόλαυσε το και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να τον κερδίσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved