@samrosenails

Μαύρο manicure! 6 ιδέες με το classic χρώμα που ταιριάζει σε όλες

Αν θεωρείς το μαύρο μανικιούρ αρκετά dark και σκοτεινό για το στιλ σου μπορείς να επιλέξεις μία milky βάση και να συνδυάσεις μαύρα cute black arts τα οποία θα σου χαρίσουν μία funky πινελιά στα άκρα σου.

Το μαύρο manicure είναι μία από τις πιο διαχρονικές επιλογές στο νύχια. Σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη και δείχνει με οποιοδήποτε outfit κομψό και πολυτελές. Μαζί με το λευκό, το κόκκινο και τις nude αποχρώσεις είναι ένα πολύ «ασφαλές» nail color που μπορείς να επιλέξεις για το mani-pedi σου.

Επίσης, το black manicure ταιριάζει τέλεια σε κάθε σχήμα και μήκος νυχιού, ενώ είναι η τέλεια επιλογή για να αναδείξει τα κοντό manicure σου. Καθημερινά, οι nail experts δημιουργούν τα πιο ευφάνταστα και διακριτικά σχέδια τα οποία δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεση και να απογειώσουν το μαύρα νύχια. Αν θεωρείς το μαύρο μανικιούρ αρκετά dark και σκοτεινό για το στιλ σου μπορείς να επιλέξεις μία milky βάση και να συνδυάσεις μαύρα cute black arts τα οποία θα σου χαρίσουν μία funky πινελιά στα άκρα σου.

https://www.instagram.com/reel/CxUxRO3MYVc/

Συνέχισε να scrollάρεις για να δεις μερικά nail arts που έχουμε συγκεντρώσει για εσένα με απόλυτο πρωταγωνιστή το μαύρο χρώμα. Enjoy, Queen!

https://www.instagram.com/p/CmcnoQPvSR4/

Εμείς στο beautydepartment λατρεύουμε το manicure με στρας.

https://www.instagram.com/p/CwnwBDDKAAW/

Το manicure που μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι.

chanel.png

@betina_goldstein

Τα Logo nails είναι super hot!

https://www.instagram.com/p/CxkPnMVsfmh/

Πρόσθεσε ένα γυαλιστερό top coat επάνω στο manicure σου.

https://www.instagram.com/p/C0VPYeRNFtc/

Χάρισε λίγη λάμψη στα άκρα σου.

https://www.instagram.com/p/CMSfWi-MhqT/

Minimal nail arts!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved