@melissa.hurkman

Glazed Blush! Το νέο trend για ροδαλά φυσικά ζυγωματικά

Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα επίλεξε ρουζ σε κρεμώδη υφή τα οποία θα χαρίσουν ενυδάτωση και ένα glossy εφέ στην επιδερμίδα σου.

Το νέο trend που έχει προκαλέσει φρενίτιδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε στα social media είναι το Glazed Blush! Οι beauty lovers έχουν δημιουργήσει ένα νέο trend που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τον πιο fresh και δροσερό τρόπο. Στο Glazed Blush ο πρωταγωνιστής είναι τα ροδαλά ζυγωματικά.

417755769_201251986404689_3949905242952202592_n.jpg

Ροδαλά ζυγωματικά με ένα μόνο προϊόν

Γιατί πρωταγωνιστής; Γιατί μπορείς να τονίσεις τις γωνίες του προσώπου σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο beauty προϊόν. Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα επίλεξε ρουζ σε κρεμώδη υφή τα οποία θα χαρίσουν ενυδάτωση και ένα glossy εφέ στην επιδερμίδα σου. Ναι, ακόμα και εσύ που έχεις λιπαρή επιδερμίδα! Εσύ, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να ακολουθείς τα σωστά βήματα στην skincare routine σου και να ενυδατώνεις συνεχώς το δέρμα σου.

https://www.instagram.com/reel/CsCftGSJXFg/

Extra tip: Μπορείς να blendάρεις την ενυδατική σου με ένα υγρό ρουζ πριν την εφαρμογή. Αυτό το combo θα σου χαρίσει ένα smoothy αποτέλεσμα που θα μοιάζει απίστευτα φυσικό.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά υγρά ρουζ που αξίζει να προσθέσεις στο beauty νεσεσέρ σου. Ρίξε μία ματιά...

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved