Το χτένισμα της Josephine είναι ιδανικό για date out εμφανίσεις

Τα double buns είναι ένα hairstyle το οποίο θα σου χαρίσει μία παιχνιδιάρικη πινελιά στα casual και formal looks.

Είσαι καλεσμένη σε ραντεβού και θέλεις ένα φρεσκάρισμα στην εμφάνισή σου; Σου έχουμε τη λύση! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείς να πετύχεις ένα super girly χτένισμα το οποίο θα ανανεώσει την εμφάνισή σου. Δεν αναφερόμαστε σε οποιοδήποτε χτένισμα, αλλά στο double buns!

Double buns!

Η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια, Josephine, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με ένα iconic hairstyle. Πρόκειται για ένα χτένισμα το οποίο έρχεται να αναβαθμίσει τον κλασικό κότσο που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Αντί για ένα high bun η Josephine έχει δημιουργήσει δύο κότσους έναν στην αριστερή πλευρά και έναν από τη δεξιά πλευρά του κεφαλιού. Τα high buns είναι ένα cute και gilry χτένισμα που μπορείς να κάνεις όλες τις ώρες. Για ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα μπορείς να προσθέσεις λίγη λακ ή αν θες ένα glossy εφέ το ειδικό spray για styling θα σου εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το χτένισμα της Josephine θα σε κάνει να πεις αντίο στις bad hair days. Τα double buns είναι ένα hairstyle το οποίο θα σου χαρίσει μία παιχνιδιάρικη πινελιά στα casual και formal looks. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις!

Κάνε scroll στην παρακάτω gallery για να δεις παραπάνω λεπτομέρειες για το πως θα πετύχεις και εσύ το cool χτένισμα της Josephine.

Photo by @josephinewendel

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved