@overglowedit

Xmas Nails! 8 σχέδια στο manicure που θα σε βάλουν σε εορταστικό mood

Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα και να πειραματιστείς με τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια και χρώματα που θα ταιριάξουν τέλεια με τα festive looks της σεζόν.

Σε λίγες μέρες θα καλωσορίσουμε και επίσημα τον πιο festive μήνα του χρόνου. Γκλίτερ και στρας κοσμούν την κάθε εμφάνιση και μας φτιάχνουν τη διάθεση μέσα στην ημέρα. Δεν είναι καθόλου απίθανο να έχεις βρει από τώρα τα ρούχα που θα φορέσεις στο ρεβεγιόν και στα εορταστικά πάρτι των ημερών. Με το μανικιούρ σου όμως τι θα κάνεις; Σίγουρα, δεν πρέπει να το αφήσεις τελευταία στιγμή.

Το μανικιούρ είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά σε κάθε εμφάνιση σου. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα και να πειραματιστείς με τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια και χρώματα που θα ταιριάξουν τέλεια με τα festive looks της σεζόν.

Γλειφιτζούρια και χριστουγεννιάτικα δέντρα

@overglowedit1.jpg

@overglowedit

Αστεράκια, χρυσόσκονες, γκλίτερ και στρας θα στολίσουν τα άκρα σου και θα δημιουργήσουν τα πιο fancy σχέδια. Χριστουγεννιάτικα δέντρα και κόκκινα βερνίκια με κρύσταλλα θα κάνουν το manicure σου να λάμπει από μακριά. Από την άλλη αν θέλεις ένα πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις ένα βερνίκι με στρας το οποίο θα χαρίσει μία διακριτική λάμψη στο μανικιούρ. Τα χρώματα που επικρατούν αυτή τη σεζόν είναι το πράσινο, το κόκκινο, το λευκό το χρυσό και το ασημένιο.

https://www.instagram.com/reel/C0FCaMGOjT0/

Βέβαια, εσύ μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε χρώμα σου αρέσει. Η ροή μας στο Instagram, ήδη, έχει γεμίσει με τα πιο γιορτινά και spakle nail arts. Τα συγκεντρώσαμε όλα στην παρακάτω gallery για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο ραντεβού που έχεις κλείσει στην μανικιουρίστ σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε βάλουν αμέσως σε εορταστικό mood.

Xmas Nails:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved