Η Ιφιγένεια Τζόλα από τις διακοπές της στη Σαντορίνη μας δείχνει το πιο hot τοπάκι για φούστα

Tο σατέν tube top είναι το 00s μπλουζάκι που θα βάλεις στα φετινά πάρτι.

Μπορεί να έχουμε μπει στο Σεπτέμβριο, αλλά κάποια λίγοι τυχεροί κάνουν ακόμη διακοπές. Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι μέσα σε αυτούς αφού βρίσκεται με φίλους στην πανέμορφη Σαντορίνι και ανεβάζει από εκεί φωτογραφίες και videos, όπου περνάει τέλεια σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ελληνικά νησιά.

377529108_3568698680069273_3950108670166346619_n.jpg

Εμείς σαν γνήσιοι fashion lovers ακολουθούμε το account της για να δούμε τα φανταστικά της night out looks. Σε ένα από τα stories της την είδαμε με ένα τέλειο, one shoulder φόρεμα σε έντονο πράσινο χρώμα. Το ασημένιο τσαντάκι της έδινε μία πιο glam νότα στο όλο outfit.

Η Emma Chamberlain μας βάζει σε back to school mood με τα καλύτερα preppy looks του φθινοπώρου

To tube top που θα βάλουμε με φούστα.

Στην τελευταία της ανάρτηση όμως την είδαμε με το τέλειο look με φούστα. Αρχικά, να πούμε ότι η Ιφιγένεια είναι ένα κορίτσι που της αρέσει πολύ η λάμψη και τα sparkly items για αυτό και θα έχεις παρατηρήσει μέσα στο καλοκαίρι, ότι φοράει πολύ συχνά ρούχα και αξεσουάρ με παγιέτες και άλλες glossy υφές.

Εδώ, λοιπόν, επέλεξε μια φούστα σε midi μήκος με ένα ανοιχτό γκρι χρώμα, που έχει από πάνω κεντημένα λουλούδια με πούλιες. Η συγκεκριμένη φούστα έχει low rise γραμμή. Από πάνω η Ιφιγένεια διάλεξε ένα top άκρως επίκαιρο και fashionable, το tube top. Είναι το strapless τοπάκι από τα 00s που το είδαμε το καλοκαίρι κυρίως σε ελαστικά υφάσματα, αλλά εδώ η Ιφιγένεια επέλεξε ένα μπλουζάκι που είναι ανάμεσα σε tube top και corset, ιδανικό για τα πάρτι της σεζόν. Δοκίμασέ το και εσύ με τις φούστες σου.

https://www.instagram.com/p/CxI8EDost20/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved