3 αλογοουρές για cool looks τις ημέρες του Πάσχα

Τα πιο εύκολα ponytails για να αντιγράψεις και να αναδειχθείς σε hair queen των διακοπών.

Λιγότερες από τρεις ημέρες έμειναν μέχρι την Ανάσταση και τη στιγμή που θα ανάψεις τη λαμπάδα σου με το Άγιο Φως. Οι πασχαλινές διακοπές είναι μια ανέμελη περίοδος που οι περισσότερες από εμάς απολαμβάνουν στην εξοχή με αγαπημένα πρόσωπα. Το βράδυ της Ανάστασης τα μαλλιά σου καλό θα ήταν να είναι πιασμένα για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να λερωθούν με κερί ή να καούν από απροσεξία κάποιου που στέκεται δίπλα σου στην εκκλησία.

Όλα τα κορίτσια θέλουμε καλοχτενισμένα, υγιή και μακριά μαλλιά ωστόσο δεν είναι πάντα εφικτό. Ευτυχώς υπάρχουν μερικά εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για να δείχνεις πάντα όμορφη και περιποιημένη. Οι αλογοουρές είναι η λύση που έψαχνες έναντι στον αέρα και την υγρασία ενώ παράλληλα μειώνουν τις πιθανότητες να έρθεις αντιμέτωπη με λιωμένο κερί που έπεσε πάνω σου το βράδυ της Ανάστασης.

Όχι, δεν απαιτείται να είσαι hair expert για να τις πετύχεις αρκεί να διαβάσεις προσεκτικά τα παρακάτω βήματα. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια καλή χτένα, λίγη λακ, λαστιχάκια και μερικά τσιμπιδάκια μαλλιών για το στερέωμα.

3 αλογοουρές για τις πασχαλινές σου εμφανίσεις

1) Αλογοουρά ψαροκόκκαλο

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο για να φτιάξεις αυτήν την αλογοουρά, θα χρειαστείς μια βούρτσα μαλλιών, ένα τσιμπιδάκι και δυο λαστιχάκια.

Tο floral manicure είναι ο ωραιότερος τρόπος να υποδεχθείς την άνοιξη - 10 nail art για σένα

Χτενίζεις καλά τα μαλλιά σου, τα πιάνεις με λαστιχάκι σε κλασική αλογοουρά και τυλίγεις μια τούφα γύρω από το λαστιχάκι στερεώνοντάς τη με τσιμπιδάκι.

Στη συνέχεια, προσθέτεις ακόμη ένα λαστιχάκι στη μέση της αλογοουράς και τα μαλλιά που περισσεύουν τα περνάς στο κέντρο της αλογοουράς. Έτοιμη η περίτεχνη αλογοουρά σου!

https://www.instagram.com/p/CpP_w1SuvGg

2) Bubble ponytail

Xτένισε πολύ καλά τα μαλλιά σου. Κάνε ένα πέρασμα με την ισιωτική μαλλιών. Πιάσε μια ψηλή αλογοουρά. Πάρε μια μικρή τούφα μαλλιών και στριφογύρισε τη γύρω από το λαστιχάκι για να το κρύψεις, στερεώνοντας τη με ένα τσιμπιδάκι. Βάλε ένα ακόμη λαστιχάκι λίγο πιο χαμηλά και τράβηξε με τα χέρια σου τα μαλλιά ενδιάμεσα στα δυο λαστιχάκια για να πάρουν όγκο.

https://www.instagram.com/p/CqnKhNEDkfV

Αν θες, πριν βάλεις το δεύτερο λαστιχάκι μπορείς να κρεπάρεις λίγο τα μαλλιά σου για να έχουν ακόμη περισσότερο όγκο. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις κάνει την πρώτη φούσκα στην αλογοουρά σου. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο να κάνεις και τις υπόλοιπες φούσκες μέχρι να ολοκληρώσεις την bubble ponytail.

3) Αλογοουρά πλεξούδα

Χώρισε την αλογοουρά σου σε 3 ίσα μέρη. Πάρε τη δεξιά τούφα και σταύρωσε την πάνω από τη μεσαία. Τώρα πάρε το αριστερό μέρος και σταύρωσε το πάνω από το μεσαίο. Συνέχισε με το δεξί πάνω από το μεσαίο και μετά το αριστερό πάνω από το μεσαίο και ούτω καθεξής. Τόσο απλό!

https://www.instagram.com/p/CZMPYReI-8y

Πηγή κεντρικής: missysueblog

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved