Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σού δείχνει πώς να συνδυάσεις το τζιν σου τώρα-Το σακάκι που φοράει στο repeat

Τέσσερις διαφορετικοί τρόποι για να κάνεις το τζιν παντελόνι σου λίγο πιο επίκαιρο. 

Αν είσαι ενεργή στο Instagram σίγουρα το προφίλ της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη θα έχει τραβήξει την προσοχή σου. Και αυτό γιατί είναι ένα από τα πιο fun accounts με τη Γαρυφαλλιά να δίνει πολλές ιδέες και styling tips σε κορίτσια και αγόρια. Η ίδια ήταν πρώην παίκτρια στο GNTM, το γνωστό reality μοντέλων και σήμερα εξακολουθεί να δουλεύει και ως μοντέλο, ενώ παράλληλα έχει και το δικό της e-shop με ρούχα. Οπότε είναι μάλλον μία καλή στιγμή να ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

https://www.instagram.com/p/CpzsyugsK2I

Αυτό που μας αρέσει πιο πολύ στη Γαρυφαλλιά είναι ο τρόπος που έχει για να κάνει τα πιο απλά σύνολα να μοιάζουν ultra fashionable κυρίως γιατί ξέρει πολύ καλά τις γραμμές που την κολακεύουν και έχει μάθει να εμπλουτίζει τα looks της με τα σωστά αξεσουάρ. Το τζιν παντελόνι φαίνεται να είναι ένα από τα αγαπημένα items της ντουλάπας της, αφού δεν παραλείπει να κάνει εμφανίσεις με denim pants όλο το χρόνο, σε καθημερινές αλλά και βραδινές της εξόδους. Τώρα, λοιπόν, που μπήκε η άνοιξη είναι η στιγμή, να δούμε τον τρόπο που συνδυάζει το τζιν παντελόνι της.

Το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται η Millie Bobby Brown θα γίνει η νέα σου εμμονή

https://www.instagram.com/p/CqnPnOzsNYO

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι το αγαπημένο της τζιν παντελόνι είναι το baggy wide leg denim, με χαμηλή μέση. Φυσικά, δεν είναι το μόνο παντελόνι που έχει, αφού θα τη δεις και με ίσιες, regular γραμμές. Παρακάτω εχουμε συγκεντρώσει τους4 πιο stylish τρόπους να φορέσεις και εσύ το τζιν σου αυτή την άνοιξη σαν τη Γαρυφαλλιά. Watch and learn!

Τα 4 διαφορετικά tops, που φοράει η Γαρυφαλλιά με το τζιν παντελόνι της:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved