Tα pastel μανικιούρ είναι hot κάθε άνοιξη - 10 nail art για να διαλέξεις

Το μεγαλύτερo nail trend της φετινής άνοιξης που αξίζει να βάλεις στα χέρια σου.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις ακόμη καταλάβει διανύουμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης κι αυτό σημαίνει δύο πράγματα: είμαστε και επίσημα πια ένα βήμα πριν τις διακοπές του Πάσχα (ξέρω ότι τις περιμένεις πώς και πώς) και πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλουμε χαρούμενα και φωτεινά χρώματα στα νύχια μας.

Το επόμενο μανικιούρ σου πρέπει να είναι αισιόδοξο, girly και εντυπωσιακό. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι επενδύοντας σε παστέλ βερνίκια και cool χρώματα για να υποδεχθείς τη σεζόν με απαράμιλλο στυλ. Για ακόμη μια χρονιά τα ροζ, μωβ, αλλά και όλες οι παστέλ αποχρώσεις είναι στη μόδα και αποτελούν μια από τις πιο ωραίες επιλογές για τα νύχια σου.

Orange nails: 10 funky μανικιούρ σε όλες τις αποχρώσεις του πορτοκαλί

Τα παστέλ νύχια επιστρέφουν για να μείνουν

Το παστέλ μανικιούρ είναι μια από τις πιο όμορφες και safe επιλογές μεταξύ όλων των μεγάλων nail trends για το 2023. Τα παστέλ χρώματα είναι απαλά, συνδυάζονται με τα πάντα ενώ δείχνουν απόλυτα μοντέρνα και νεανικά. Ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το χρώμα που σου πηγαίνει καλύτερα.

https://www.instagram.com/p/CpnbOHnODA3

Απαλό κίτρινο, baby blue και baby pink, φυστικί και λιλά είναι μόνο μερικές από τις πιο hot αποχρώσεις που θα τονίσουν το στυλ σου και θα κάνουν τα χέρια σου να φαίνονται πάντα περιποιημένα, με νύχια οποιουδήποτε μήκους.

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα 10 από τα ωραιότερα μανικιούρ του Instagram σε pastel απόχρωση. Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;

Πηγή κεντρικής: gelpolish_bar

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved