Φούστα με t-shirt και sneakers: Ο συνδυασμός της Αντιγόνης Νεοφύτου για να κάνεις skateboard

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να βάλεις φούστα για skate; Η Αντιγόνη σου δείχνει τον πιο cool συνδυασμό.

Εσύ τι συνηθίζεις να κάνεις με την παρέα σου; Αν σου αρέσει να βγαίνεις συχνά για skate ή πατίνια, τότε θα έχεις ίσως βαρεθεί να φοράς φόρμες. Γιατί ξέρω πως όταν μαζεύεστε για να περάσετε καλά και να κάνετε και λίγο ride, είτε σας αρέσουν τα κόλπα, είτε όχι, θέλεις να νιώθεις άνετη και να μπορείς να κάνεις και εσύ τις βόλτες on ή off board. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσεις από τα looks σου τις φούστες σου. Σου φαίνεται απίθανο κάτι τέτοιο; Τότε ρίξε μια ματιά στο τελευταίο outfit της Αντιγόνης Νεοφύτου.

antigoni_neophytou-(4).jpg

Πλισέ φούστα + sneakers και είσαι έτοιμη για ride.

Η Αντιγόνη εκτός από ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA στη Γη Της Ελιάς, είναι και πολύ cool κοπέλα, που απολαμβάνει τα sports και τα αθλήματα. Η ίδια μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την τελευταία φορά που βγήκε για να κάνει long board και το look που διάλεξε κυριολεκτικά τα έσπασε!

Η Σάντυ Χατζηιωάννου επιλέγει τα 2 πιο stylish φορέματα με prints για την άνοιξη

https://www.instagram.com/p/CpurYBNoMgJ

Πιο συγκεκριμένα, η Αντιγόνη αποφάσισε να μην φορέσει παντελόνι και να κάνει μια ιδιαίτερη επιλογή με mini φούστα, παρόλο που ήθελε να κάνει το αγαπημένο της long board. Φόρεσε, λοιπόν, μια μαύρη πλισέ φούστα με ψηλή μέση, την απόλυτη τάση της σεζόν, ένα λευκό, κοντομάνικο t-shirt από πάνω, χωρίς logos και ένα ζευγάρι δερμάτινα, άσπρα sneakers που συνδύασε με χοντρές, λευκές κάλτσες, σαν σωστή boarder. Επίσης, αν νομίζεις ότι πήρε ένα κλασικό σακίδιο στην πλάτη της κάνεις λάθος. Η Αντιγόνη έκανε και εδώ έναν ετερόκλητο συνδυασμό, επιλέγοντας μιας shoulder bag σε καφέ σοκολατί δέρμα και αλυσίδα. Πάρε έμπνευση από το look της και φόρα φούστα την επόμενη φορά που θα βγεις για skate ή πατίνια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved