Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

To TikTok hack που σου βρίσκει το ιδανικό τζιν παντελόνι χωρίς καν να το δοκιμάσεις

Και όμως υπάρχει ένας αλάνθαστος τρόπος να βρούμε αν μας κάνει το καινούργιο τζιν παντελόνι μας, χωρίς να το δοκιμάσουμε. Και λειτουργεί πάντα!

Τα πιο μεγάλα προβλήματα, έχουν συχνά την πιο απλή λύση. Και ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σε σχέση με το τζιν παντελόνι μας; Το να βρούμε το καλύτερο μέγεθος και το κατάλληλο fit για το σωματότυπο μας. Γενικά, η άνοιξη είναι μία περίοδος που ανοίγουμε συχνά αυτή τη συζήτηση, γιατί οι περισσότερες θέλουμε να αγοράσουμε ένα νέο τζιν παντελόνι, σε πιο καλοκαιρινό mood. Αλλά το κομμάτι του shopping είναι από μόνο του ένα «μαρτύριο».

denim_hack-(2).jpg

Δεκάδες αγαπημένα denim brands και άλλα τόσα σχέδια που πρέπει να τα δεις και να τα δοκιμάσεις ένα προς ένα, για να έχεις το κατάλληλο αποτέλεσμα. Να τσεκάρεις το fit και το σχέδιο, να δεις πώς κάθεται στη μέση και τους γοφούς και όλα αυτά ανάμεσα σε άλλες πόσες φίλες σου ή πελάτισσες του μαγαζιού που θα σε σπρώχνουν για να δοκιμάσουν τα δικά τους ρούχα. Και κάπου εκεί, πίσω από μια τεράστια ουρά για το δοκιμαστήριο, χάνεις την ελπίδα σου και παίρνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο «με το μάτι» για να καταλήξεις με ένα ακόμη παντελόνι που δεν σου κάνει.

Η Σάντυ Χατζηιωάννου επιλέγει τα 2 πιο stylish φορέματα με prints για την άνοιξη

Ξέρω ότι μπορεί να μην με πιστέψεις αλλά υπάρχει λύση και σε αυτό το πρόβλημα και έρχεται μέσα από ένα Tik Tok hack που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα, αλλά σου εγγυώμαι ότι λειτουργεί πάντα. Παίρνεις απλώς το item που σε ενδιαφέρει, το κουμπώνεις και μετά βάζεις τη μέση του γύρω από το λαιμό σου. Αν εφαρμόζει ακριβώς στην περίμετρο του λαιμού σου, τότε θα σου κάνει και κανονικά! Και όμως! Δες αναλυτικά πώς λειτουργεί στο παρακάτω βίντεο.

Δες τον τρόπο αναλυτικά στο παρακάτω Tik Tok video:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved