4 πρακτικοί τρόποι να δέσεις το κασκόλ στο πιο εύκολο TikTok hack της ημέρας

Αυτές τις μέρες ένα κασκόλ είναι απαραίτητο. Μάθε πώς να το δένεις σωστά σε λίγα δευτερόλεπτα!

Μία συμβουλή θα σου δώσω και να τη θυμάσαι. Είναι ο καιρός να αφήσεις πίσω σου τα παιδικά σου καπρίτσια του τύπου «δεν θέλω να βάλω γάντια, δεν θέλω να βάλω κασκόλ, δεν θέλω να βάλω σκούφο». Και αυτό όχι γιατί το λέει η μαμά σου, αλλά γιατί αυτό λέει και κόσμος της μόδας. Τα winter accessorizes είναι ότι πιο hot αυτή τη στιγμή και σίγουρα θα το έχεις καταλάβει, αν είσαι ενεργή στα social media. Ειδικά τα κασκόλ, είτε μιλάμε για ένα χοντρό, μεγάλο κασκόλ, είτε για ένα μικρό τύπου 90s κασκόλ. Και παρακάτω θα σου εξηγήσω το γιατί.

https://www.instagram.com/p/CnhDdW3t-W6

Γενικά, τα κασκόλ έχουν έρθει και έχουν κουμπώσει ιδανικά στη weird girl aesthetic, την πιο cool άποψη αυτή τη στιγμή στο street style αλλά και το Instagram, με γνωστά μοντέλα, όπως η Iris Law και η Bella Hadid να φοράνε παντού ένα κασκόλ. Ακόμη και αν δεν έχει τόσο κρύο, όπως αυτές τις μέρες που διανύουμε, φροντίζουν να φοράνε ένα κασκόλ μαζί με τα hoodies τους ή τα δερμάτινα jackets τους, σε στυλ motomami.

Αυτό είναι το cozy παλτό που δεν αποχωρίζεται η Αντιγόνη Νεοφύτου - Τόλμησέ το!

kaskol_hack-(3).jpg

Οπότε μπορείς να αγοράσεις ένα νέο κασκόλ, αν δεν έχεις ήδη κάποιο item στη συλλογή σου ή να δανειστείς ένα από τη μαμά σου. Που είναι ακόμη καλύτερο, γιατί δεν θα χρειαστεί να δώσεις κάτι από το χαρτζιλίκι σου. Το θέμα, όμως, είναι πώς μπορείς να το φορέσεις; Γιατί ξέρω ότι καλά και αν το δέσεις, συχνά σου φεύγει ή δεν δείχνει τόσο υπέροχο και stylish όπως τα looks που βλέπεις στο feed σου. Παρακάτω σου έχω ένα βιντεάκι, που σου δείχνει τέσσερις εύκολους τρόπους για να δέσεις το κασκόλ σου εύκολα και γρήγορα. Watch it και κράτα σημειώσεις!

Μάθε τα πάντα στο παρακάτω hack:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved