Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Τα πιο ενημερωμένα σύνολα με puffer jacket και μη φοβάσαι κανένα κρύο

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα και τα σχετικά. Και δεν θα κάνει, αν έχεις μαζί σου το ζεστό puffer jacket σου. 

Κοίταξε τώρα, ναι μεν το χιόνι δεν είναι ευχάριστο για όλους, μπορεί δηλαδή και για τους γονείς σου, αν είναι αναγκασμένοι να πάνε για δουλειά, αλλά αν βρίσκεσαι σε μία από τις περιοχές με χιονόπτωση, τότε πιθανότατα δεν θα έχεις σχολείο δύο-τρεις μέρες. Οπότε ας μην μιζεριάζουμε και ας χαρούμε το χιόνι με τις παρέες μας. Και αυτό σημαίνει να βγούμε έξω, να κάνουμε τις βόλτες μας, να παίξουμε χιονοπόλεμο, πάντα τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα προστασίας.

Επίσης, αυτό που δεν θέλεις σίγουρα με τίποτα είναι να καταλήξεις άρρωστη μετά από τα χιόνια, οπότε πρέπει να προσέξεις πολύ το πώς θα βγεις έξω, δηλαδή να ντυθείς ζεστά. Ξέρω ότι ακούγομαι κάπως σαν τη μαμά σου, αλλά για να σε προλάβω να σου πω ότι σου έχω τη λύση για να είσαι super stylish αυτές τις μέρες. Και ακούει στο όνομα puffer jacket. Με άλλα λόγια το λατρεμένο σου φουσκωτό μπουφάν, το οποίο κατά 90% είναι κοντό μέχρι τη μέση ή ακόμη και cropped. Παρακάτω διάλεξα πέντε φανταστικά σύνολα για σένα για να έχεις το απόλυτο look της μέρας.

Αυτό το style hack από το TikTok θα κάνει τη ζακέτα σου πολυμορφική

Τα 5 καλύτερα looks με puffer jacket:

Το πρώτο outfit που σου προτείνω περιλαμβάνει ζεστές φόρμες και ένα τεράστιο κασκόλ, ενώ στη gallery θα δεις και ένα look που είναι κατάλληλο για ski και χιόνι, με ενημερωμένες moon boots. Αν από την άλλη στην περιοχή σου δε χιόνισε, τότε δες και τα σύνολα με τις maxi φούστες και το denim παντελόνι, πάντα με τις χνουδωτές Ugg μπότες από κάτω.

https://www.instagram.com/p/Cl13dIvJPeq

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved