New look: Η Bella Hadid σε νέο TikTok βίντεο είναι πιο ξανθιά από ποτέ

Η Bella Hadid λατρεύει τις αλλαγές και το έδειξε για ακόμα μια φορά.

Είναι απαίτηση της δουλειάς της, είναι όμως και δική της επιθυμία, αν κρίνουμε από το πόσες φορές έχει αλλάξει τα μαλλιά της. Η Bella Hadid λατρεύει να πειραματίζεται με την εικόνα της και αυτό έκανε για μια ακόμη φορά.

Αν θυμάσαι – αν όχι στο υπενθυμίζουμε εμείς- το 26χρονο μοντέλο στα μέσα Γενάρη είχε κάνει ένα μελί χρώμα στα μαλλιά, αφήνοντας πίσω της το πολύ σκούρο καστανό που είχε για καιρό. Τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο, κυκλοφορεί κατάξανθη και με ένα super chic κούρεμα.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου με το crop top που φόρεσε η Rihanna και η Bella Hadid

Το νέο look της Bella Hadid

Έχοντας ως ήχο από πίσω το τραγούδι του Snoop Dog, «Affirmations», η Bella Hadid φτιάχνει τα μαλλιά της και δημιουργεί έναν ατημέλητο κότσο. Και μέσα από αυτό το βίντεο στο TikTok μάς αποκαλύπτει τα κατάξανθα μαλλιά της.

Όπως βλέπεις, η Bella Hadid έχει ένα βουτυρένιο ξανθό χρώμα, ενώ τα μαλλιά της είναι πολύ μακριά με αφέλειες και αρκετό φιλάρισμα, που χαρίζει πρόσθετο όγκο.

Εσύ θυμάσαι τα hair makeovers της Bella Hadid;

Στη διάρκεια της καριέρας της, η Bella Hadid έχει τολμήσει πολλές αλλαγές στην εικόνα της. Και με έναν τρόπο, ήταν όλες επιτυχημένες.

Το supermodel έχει υπάρξει με μαύρα καρέ μαλλιά, με καστανόξανθα μαλλιά (που είναι και το φυσικό της, με την αδελφή της, Gigi Hadid), αλλά και σοκολατί pixie cut. Ξεκίνα το scroll στην gallery για να θυμηθείς τις μεταμορφώσεις της Bella Hadid και να πάρεις λίγο ακόμα hair inspo.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved