Η Hailey Bieber επιβεβαιώνει την απόλυτη τάση στις φούστες της σεζόν

Είναι η μόνη φούστα που θα χρειαστεί να έχεις στη ντουλάπα σου το 2023.

Το ότι έξω βρέχει και χιονίζει (τρόπος του λέγειν) δεν σημαίνει ότι πρέπει και όλη μέρα να κυκλοφορούμε με φόρμες. Γενικά βγάλε από το μυαλό σου το concept ότι το κρύο σημαίνει μόνο χοντρά παντελόνια και τίποτα άλλο. Γιατί οκ ναι θα βάλουμε και τα fleece παντελόνια μας μια μέρα με χαμηλή θερμοκρασία, αλλά έχω να σε ενημερώσω ότι μπορείς να φορέσεις μια χαρά και τα αγαπημένα σου mini. Τα micro mini είναι μεγάλη τάση και η Hailey Bieber σου δείχνει τον καλύτερο τρόπο να συνεχίσεις να τα φοράς και το χειμώνα.

Τα 5 χειμερινά παντελόνια που πρέπει κάθε κορίτσι να έχει στην ντουλάπα του

https://www.instagram.com/p/Cn2gE8yP33t

Η Hailey Bieber με micro mini φούστα με πιέτες και loafers

Αρχικά ας ξεκινήσουμε με το ποια φούστα έχει επιλέξει να φορέσει αυτή την περίοδο. Δεν είναι άλλη από την mini φούστα με τις μεγάλες πιέτες και τη χαμηλή μέση, την τάση που είδαμε δηλαδή στο catwalk του οίκου Miu Miu. Η Hailey αγαπά πολύ τις κοντές φούστες και έχει βρει τον ιδανικό τρόπο να τις προσθέσει και στο winter style της. Διάλεξε, λοιπόν, μία pleated skirt σε σκούρο γκρι χρώμα και έκανε το πιο δημιουργικό outfit που έχεις δει τελευταία.

https://www.instagram.com/p/Cnuo50pveSK

Πιο συγκεκριμένα, από πάνω φόρεσε ένα κλασικό πλεκτό σε ανοιχτό μπεζ χρώμα, στην απόχρωση της άμμου, ενώ μέσα από το πουλόβερ της είχε βάλει ένα λευκό t-shirt. Από πάνω έριξε το oversized, maxi παλτό της με τους έντονους ώμους, ενώ δεν θα μπορούσε να μην φορέσει και ένα μαύρο, διάφανο καλσόν, λευκά κλατσάκια και ένα ζευγάρι μαύρα loafers με chunky σόλα. Έτσι, μπορείς να φοράς και εσύ τις mini φούστες σου, όσο κρύο και ναν έχει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved