Leather on leather: Η Charli D’ Amelio σου δείχνει πώς να το απογειώσεις

Το νέο της look θα σε εμπνεύσει. Είναι το απόλυτο σύνολο για ένα girls night out.

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές τάσεις που δεν θα τολμούσες ποτέ να φορέσεις. Και εμείς είμαστε εδώ για να το αλλάξουμε αυτό. Σίγουρα μία από αυτές είναι και το leather on leather, δηλαδή το να φορέσεις ένα δερμάτινο σύνολο, πάνω-κάτω. Είναι κάπως ξένο για σένα και γενικά το δέρμα είναι υλικό, που φαίνεται αρκετά επίσημο. Φυσικά, αν δεν θέλεις να φορέσεις ένα κανονικό δερμάτινο item, μπορείς να βρεις στην αγορά πάρα πολλά ρούχα από leather like υλικό, που είναι οικολογικά και ταυτόχρονα δημιουργούν ακριβώς το ίδιο εφέ και στυλ.

https://www.instagram.com/p/CnS5zFepWJe

Μέσα στα new year’s resolutions σου πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε να πας και το προσωπικό σου στυλ ένα βήμα παραπέρα και αυτό γιατί αφενός σίγουρα βαρέθηκες να φοράς τα ίδια και τα ίδια, αλλά και γιατί το 2023 είναι η χρονιά που θα σου δείξει και την υπέροχη, δημιουργική πλευρά της μόδας.

Τα 5 must have πανωφόρια που αξίζει να αποκτήσεις την Black Friday

Η Charli παραδίδει μαθήματα στυλ.

Η Charli D’ Amelio είναι από τις πιο γνωστές influencers παγκοσμίως και έχει ένα στυλ που πολλοί θα ζήλευαν. Όχι μόνο γιατί έχει πρόσβαση στα πιο επίκαιρα κομμάτια όλων των κορυφαίων οίκων και των πιο διάσημων σχεδιαστών, αλλά γιατί μπορεί να δώσει σε κάθε της look την προσωπική της υπογραφή. Και ένα από αυτά τα looks είναι ένα total leather outfit που πρέπει να αντιγράψεις. Μαύρο δερμάτινο wide leg παντελόνι, μαύρο ασορτί jacket με κουμπιά και μαύρο bra top. Μία μικρή τσάντα στο χέρι και τα αγαπημένα σου sneakers ή μποτάκια και είσαι έτοιμη για μια βραδινή έξοδο για χορό.

https://www.instagram.com/p/ClsWadPLh2o

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved