The Sex Lives Of College Girls: Αυτή είναι η σειρά με τις πιο stylish πρωταγωνίστριες του 2023

Τα looks του είναι η απόλυτη έμπνευση για τα preppy σύνολα που είναι τάση και το 2023.

Μήπως ψάχνεις μία νέα σειρά για την αρχή του 2023; Σίγουρα μετά το «Emily in Paris» και το «Euphoria», όλες οι υπόλοιπες σειρές θα σου φαίνονται βαρετές, τουλάχιστον από στυλιστικής άποψης, αφού οι fashion lovers δύσκολα ικανοποιούνται από τα κοστούμια ενός νέου σίριαλ. Και είναι λογικό, γιατί ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ. Εμείς, όμως, έχουμε την κατάλληλη λύση για σένα και σου έχουμε βρει τη νέα σειρά που είναι το must watch της νέας σεζόν. Λέγεται «The Sex Lives of College Girls» και πραγματεύεται τη ζωή τεσσάρων φιλενάδων, που βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει μετά το πρώτο έτος που περνάνε στο πανεπιστήμιο.

Η Αφροδίτη Λιάντου με το total denim σύνολο που θα σε ξετρελάνει

Οι πρωταγωνίστριες ανακαλύπτουν την ταυτότητά τους και βιώνουν όλα εκείνα τα διλήμματα και τις προκλήσεις, που συναντά κάθε γυναίκα στην ηλικία των 18.

https://www.instagram.com/p/CmKu7nvPd4o

Η σειρά που θα γίνει το νέο σου style crush!

Η συγκεκριμένη σειρά εκτός από το συναρπαστικό και απόλυτα relevant σενάριο της έχει επίσης και τα πιο υπέροχα κοστούμια που μπορείς να φανταστείς, ακολουθώντας τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν: τα 90s και το preppy look. Οι κεντρικές πρωταγωνίστριες, η Kimberly, η Bela, η Leighton και η Whitney, είναι αχώριστες φίλες και συγκάτοικοι και μοιράζονται με έναν τρόπο και την ίδια άποχη για τη μόδα. Το 90s κολεγιακό στυλ είναι το αγαπημένο τους, με καρό prints, mini φούστες, πουκάμισα, γραβάτες, tweed υφάσματα, ψηλές κάλτσες και loafers να είναι τα κύρια συστατικά των looks τους.

https://www.instagram.com/p/ClEdm8Hjz6u

Μια ματιά στην παρακάτω gallery θα σε πείσει να αναζητήσεις αμέσως τα επεισόδια της πρώτης και της δεύτερης σεζόν της σειράς, ενώ η τρίτη ακούγεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη να «μαγειρεύεται» από το HBO Max. Βρες τα δικά σου αγαπημένα outfits, για να αναβαθμίσεις και το δικό σου καθημερινό στυλ σύμφωνα με το college like attitude της σειράς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved