Αυτό το style hack από το TikTok θα κάνει τη ζακέτα σου πολυμορφική

Μήπως βαρέθηκες τα κλασικά ζακετάκια που σου έπαιρνε η μαμά σου; Υπάρχει τρόπος να τα ανανεώσεις!

Ένα από τα πιο δημοφιλή items της σεζόν που μας πέρασε ήταν και η ζακέτα. Οι ζακέτες φοριούνται πλεόν όλο το χρόνο, ακόμη και το καλοκαίρι, αν πάρεις ένα λεπτό ζακετάκι που δένει στο στήθος ή ένα crop σχέδιο. Γενικά, η ζακέτα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends που επέστρεψε από τα 90s και έγινε και πάλι αγαπημένο μας. Μιλάμε κυρίως για εκείνη τη λεπτή ζακετούλα, με τη μαλακή υφή και τα κουμπιά στο στήθος, που θυμίζει το στυλ της Kate Moss πίσω στο 1990.

https://www.instagram.com/p/CfoeCHaNqQy

TikTok calling: Πανεύκολα hacks για να πετύχεις τα κυματιστά μαλλιά της Hailey Bieber

Σίγουρα,λοιπόν, θα έχεις και εσύ ένα ή και περισσότερα τέτοια ζακετάκια, που αν θυμάσαι παλιά στα έπαιρνε η μαμά σου, γιατί τα θεωρούσε ιδανικά για να μην κρυώσεις. Guess what?! Είχε δίκιο! Μπορεί να έχεις, λοιπόν, το συγκεκριμένο item, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις βαρεθεί το συμβατικό τρόπο, να το φοράς. Για όλα υπάρχουν λύσεις και ειδικά στο Tik Tok, το οποίο είναι γεμάτο με χρήσιμα hacks, που μπορείς να αξιοποιήσεις πανεύκολα.

https://www.instagram.com/p/CkoJWmLr_Qf

Το Tik tok hack που θα σου λύσει τα χέρια!

Εμείς ανακαλύψαμε για σένα το πιο χρήσιμο hack, που θα σε κάνει να δεις με άλλα μάτια το βαρετό σου ζακετάκι! Στο παρακάτω video θα δεις όχι έναν αλλά δύο τρόπους να φορέσεις «αλλιώς» το κλασικό cardigan. Ο πρώτος περιλαμβάνει ένα εύκολο κόλπο, για να δείχνει η ζακέτα σου κρουαζέ, δηλαδή σταυρωτή. Απλώς περνάς τη μία πλευρά πάνω από την άλλη και στερεώνεις με ένα κουπάκι πίσω από την πλάτη σου. Το δεύτερο σου προτείνει να φορέσεις τη ζακέτα σου ανάποδα και να αφήσεις ανοιχτή την πλάτη, σαν να φοράς ένα μπλουζάκι με χαμηλή πλάτη. Και τα δύο είναι πανεύκολα και super stylish! Ακολούθησε τα !

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved