Τα μπλε sneakers της Αντιγόνης Νεοφύτου είναι το inspo που έψαχνες για τα νέα σου παπούτσια

Τα sneakers θα είναι πάντα τα αγαπημένα σου παπούτσια και αυτό το μπλε σχέδιο της Αντιγόνης θα βάλει χρώμα μέσα στο χειμώνα.

Το ωραίο με τα sneakers και τα αθλητικά παπούτσια γενικότερα είναι ότι η ποικιλία που μπορείς να βρεις σε σχέδια και χρώματα είναι πλεόν τεράστια. Γιατί ωραία και τα λευκά, δερμάτινα sneakers και τα διαχρονικά μαύρα αθλητικά, αλλά και το χρώμα είναι πάντα μια καλή ιδέα και μια καλή λύση. Επίσης, επειδή μέσα στο χειμώνα συνήθως έχουμε την τάση να φοράμε σκούρα ρούχα, σε μαύρο, γκρι, χακί ή άλλα μουντά χρώματα, ένα ζευγάρι colorful sneakers θα δώσει λίγη χαρά και fun.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου με το crop top που φόρεσε η Rihanna και η Bella Hadid

Το σημερινό μας inspo έρχεται από την αγαπημένη μας Αντιγόνη Νεοφύτου, μία από τις κεντρικές πρωταγωνίστριες της σειράς «Η Γη Της Ελιάς», που παίζεται με εμγαλή επιτυχία στο Mega για δεύτερη σεζόν. Αν δεν την ακολουθείς στο Instagram, κάνε αμέσως follow, γιατί τα σύνολά της είναι κάτι απαραπάνω από inspiring και μας αρέσουν πολύ. Είμαι σίγουρη ότι και εσύ θα τα λατρέψεις!

https://www.instagram.com/p/CldwFUCoZv7

Πιο συγκεκριμένα αυτή τη φορά, η Αντιγόνη φόρεσε ένα υπέροχο, maxi, casual chic φόρεμα, σε μαλακό πλεκτό ύφασμα και λαμπερό λευκό χρώμα. Γενικά το άσπρο και το ivory είναι μεγάλη τάση τις τελευταίες σεζόν και δεν πρέπει να φοβηθείς να το φορέσεις και το χειμώνα. Η Αντιγόνη φρόντισε, όμως, να σπάσει τη μονοχρωμία με ένα fluffy, φλις jacket σε neon μπλε χρώμα, που το κρατούσε στο χέρι και έτσι δεν μπορέσαμε να δούμε τη γραμμή του. Το statement, όμως, κομμάτι σε αυτό το σύνολο ήταν τα sneakers από την αγαπημένη μας Adidas, σε ένα επίσης λαμπερό, έντονο μπλε. Η Αντιγόνη επέλεξε suede ύφασμα σε ένα από τα signature σχέδια του γνωστού brand.

Δες το σύνολο της Αντιγόνης στη gallery:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved