Xmas nails: Τα 10 πιο κομψά μανικιούρ για να γίνεις η Queen των Χριστουγέννων

Ξέμεινες από ιδέες; Άστο επάνω μας!

Η πιο γλυκιά, ζεστή και λαμπερή εποχή του χρόνου είναι πλέον γεγονός. Οι δρόμοι, τα μαγαζιά και τα σπίτια μας έχουν στολιστεί, τα λαμπιόνια προσδίδουν μια νότα αισιοδοξίας και η γιορτινή διάθεση βρίσκεται, γενικώς, στα ύψη! Τα τραπέζια και τα λαμπέρα parties αρχίζουν σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους και εσύ ακόμα δεν έχεις φτιάξει τα νύχια σου; Μην ανησυχείς, άστο πάνω μας. Παρακάτω θα σου προτείνουμε πολλές υπέροχες ιδέες για ένα Christmas manicure, που θα αφήσει εποχή! Είσαι έτοιμη;

Μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ – 6 artists που πρέπει να κάνεις follow ASAP

Τα ιδανικά χριστουγεννιάτικα manicure που πρέπει να δοκιμάσεις

Το κλασσικό, πατροπαράδοτο κόκκινο

https://www.instagram.com/p/ClDXxHFNySx

Αν είσαι, γενικότερα, των πιο κλασσικών, διαχρονικών και safe επιλογών, τότε πρέπει αδιαμφισβήτητα να υιοθετήσεις ένα παθιασμένο κόκκινο manicure, το οποίο πάντα σε βγάζει ασπροπρόσωπη και τραβά όλα τα βλέμματα επάνω του. Το χρώμα του έρωτα, αλλά και των Χριστουγέννων κάνει πάντα εντύπωση, ενώ κάλλιστα μπορείς να το αναβαθμίσεις προσθέτοντας λίγο glitter ή διαλέγοντας ένα βερνίκι με glitter για glam αποτέλεσμα.

Nude τα Χριστούγεννα;

https://www.instagram.com/p/CX-D4-3ohiJ

Ναι, γιατί όχι; Ποιος είπε, πως οι γήινες αποχρώσεις είναι απαγορευμένες την εορταστική περίοδο; Άλλωστε, ένα διακριτικό χρώμα, μπορεί να αποτελέσει τον καμβά της nail artist σου, επάνω στον οποίο μπορεί να κάνει θαύματα. Glitter, εντυπωσιακές σκόνες που αφήνουν ένα περλέ ή μεταλλικό εφέ ή ακόμα και το κλασσικό γαλλικό, αποτελούν τις ιδανικές επιλογές, που ταιριάζουν με όλα τα Χριστουγεννιάτικα outfits, που θα επιλέξεις!

Λευκό του πάγου

https://www.instagram.com/p/CiE8zcBr-U-

Το λευκό δεν έχει εποχή! Ταιριάζει απόλυτα με τα Χριστούγεννα, καθώς θυμίζει έντονα το χιόνι, αποτελώντας μια πολύ chic επιλογή, η οποία είναι υπέροχη για τον χειμώνα και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αν θες κάτι πιο extra, μπορείς να κάνεις χρυσά και ασημένια σχέδια για ένα παραπάνω bling!

Ανακάλυψε στην Gallery που ακολουθεί περισσότερες ιδέες! Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved