Το Tik Tok σού δείχνει το πιο girly styling trick για να φορέσεις τα hoodies

Τα αγαπημένα σου φούτερ μπορούν να γίνουν ακόμη πιο stylish με μία κίνηση!

Αν θα μπορούσες να κρατήσεις ένα μόνο ρούχο στην ντουλάπα σου για το υπόλοιπο του χειμώνα ποιο θα ήταν αυτό; Εννοείται ότι θα διάλεγες το αγαπημένο σου hoodie, aka το φούτερ ή τη ζακέτα σου με κουκούλα και φερμουάρ, που όσο πιο oversized είναι, τόσο καλύτερα. Μάλλον έχεις ήδη φούτερ με κουκούλα σε όλα τα χρώματα, το ίδιο και οι συμμαθήτριες σου, οπότε το θέμα είναι πώς θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις; Γιατί μπορεί να ακολουθούμε τις τάσεις και να μας αρέσει να φοράμε ότι είναι trend, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να κάνουμε και το κάτι παραπάνω, που θα δημιουργεί ένα statement.

Hoodies: Τα καλύτερα φούτερ και ζακέτες με κουκούλα για να βρεις το αγαπημένο σου

Αλλά πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό, όταν μιλάμε για ένα απλό, βαμβακερό φούτερ με κουκούλα ή μία χοντρή ζακέτα; Φυσικά με το styling. Δηλαδή, με τον τρόπο που θα το συνδυάσεις με ένα ωραίο παντελόνι, μία mini φούστα ή ένα φόρεμα, αν το φορέσεις από πάνω. Εκτός, όμως, από τα κλασικά αυτά combos έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις και ένα είδους trick με το ίδιο το hoodie σου; Να αξιοποιήσεις, δηλαδή, τα χαρακτηριστικά του και να το κάνεις λίγο πιο fun. Τι χαρακτηριστικά έχει ένα hoodie; Μία κουκούλα και κορδόνια. Αυτά, λοιπόν, θα χρησιμοποιήσουμε και εμείς, τα κορδόνια που είναι περασμένα στην κουκούλα του.

https://www.instagram.com/reel/CkItvajgDFc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο Tik Tok βρήκαμε το πιο stylish και πανεύκολο trick για να δέσεις τα κορδόνια μπροστά στο φούτερ σου με έναν ιδιαίτερο κόμπο και να τα κάνεις να φαίνονται σαν αξεσουάρ, οπότε δεν θα χρειαστείς να φορέσεις κολιέ ή σκουλαρίκια. Είναι πολύ απλό και δίνει ένα ψαγμένο τόνο στο look σου, με ελάχιστη προσπάθεια. Ακολούθησε τα βήματα και όλοι θα σε ρωτάνε για τον νέο τρόπο, που έβαλες το hoodie σου.

Δες το styling trick παρακάτω:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved