Οι Ugg επανήλθαν από τα 00s και είναι το πιο cozy ζευγάρι του φθινοπώρου

Αυτά είναι τα μποτάκια που έχουν κατακτήσει τα social media.

Μήπως τώρα τελευταία έχεις παρατηρήσει κάποια νέα μποτάκια στα outfits των αγαπημένων σου super models; Γιατί η Kaia Gerber και η Kendall Jenner έχουν αγαπήσει το συγκεκριμένο σχέδιο και δεν το αποχωρίζονται στις off duty εμφανίσεις τους. Μιλάμε για τις κοντές, χνουδωτές μπότες της εταιρίας Ugg. Τις έχεις σίγουρα δει, ίσως μάλιστα η μαμά σου έχει εδώ και χρόνια ένα τέτοιο ζευγάρι, που πάντα αναρωτιόσουνα τι τους βρίσκει και γιατί τις φοράει συνέχεια. Τα συγκεκριμένα παπούτσια ήταν ότι πιο hot πίσω στη δεκαετιά του 2000 μαι η όλη τάση τους ξεκίνησε από την Αμερική, φυσικά, και πιο συγκεκριμένα το Λος Άντζελες, το Μαιάμι και την Καλιφόρνια, όπου οι surfers φόραγαν αυτά τα γούνινα ζεστά μποτάκια στην παραλία.

Shopping guide: Τα πιο stylish μποτάκια της αγοράς σε λευκό και μαύρο χρώμα

https://www.instagram.com/p/CdHTr_XOJdT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ναι, ναι καλά άκουσες, γούνινα μποτάκια στην παραλία. Μετά από αυτούς η τάση πέρασε στους stars του Hollywood και έπειτα την αγκάλιασαν τα κορίτσια της μόδας, που βρήκαν τα νέα τους go to μποτάκια σε αυτά τα υπέροχα, μαλακά παπούτσια. Το μπεζ φυσικό χρώμα είναι και το πιο διάσημο, αλλά υπάρχουν επίσης και τα μαύρα, αλλά και ο ιπιο περίεργες αποχρώσεις, αν είσαι φίλος των vivid colors. Τα μποτάκια Ugg επέστρεψαν, λοιπόν, στη ζωή μας και ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις και εσύ το πρώτο σου ζευγάρι.

Πώς να φορέσω τα Ugg μποτάκια;

https://www.instagram.com/p/Cj8RKNVMfhs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν ρίξεις μια ματιά στα αγαπημένα σου accounts στα social media, θα διαπιστώσεις ότι τα πιο stylish κορίτσια τα έχουν ήδη εντάξει στα σύνολα τους με φόρμες, denims, κολάν ακόμη και ελαστικά, casual φορέματα. Γενικά δεν ενδείκνυνται για βραδινά outfits, αλλά μπορείς να ατα αξιοποιήσεις στα καθημερινά σου σύνολα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Άνετα, ζεστά και super fashionable: υπάρχει κάτι καλύτερο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα ωραιότερα combat boots της αγοράς- Θα τα φοράς με τα πάντα!

Τα πιο στυλάτα λευκά μποτάκια! Θα απογειώσουν τα φθινοπωρινά σου looks

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved