Και όμως τα skinny jeans είναι πάλι στη μόδα και έχουμε όλα τα styling tips που πρέπει να ξέρεις

Τα στενά τζιν παντελόνια ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή των τάσεων. Μάθε όλα τα details!

Skinny jeans. Είμαι σίγουρη ότι κάπου έχεις ακούσει τον όρο και ίσως πρόλαβες να τα φορέσεις κιόλας σε μικρότερη ηλικία, αν η μαμά σου ήταν αυτή η super fashionable μαμά, που φρόντιζε να σου αγοράζει πάντα τα πιο ενημερωμένα items. Τα skinny jeans είναι αυτό ακριβώς που λέει και η λέξη. Τα πολύ στενά εκείνα τζιν παντελόνια, που μοιάζουν με δεύτερο δέρμα, για αυτό και ο όρος «skinny». Στην Ελλάδα αγαπήθηκε όσο λίγα παντελόνια και φορέθηκε επί χρόνια από όλα τα κορίτσια, σε κάθε ηλικία. Με χαμηλή μέση στα early 00s και με regular ή ψηλή μέση λίγα χρόνια μετά, όταν η μόδα επέστρεψε στα high waisted. Εκτός από το κλασικό blue denim χρώμα, εξίσου δημοφιλή ήταν και το μαύρο αλλά και το λευκό χρώμα.

Και κάπου εκεί και ενώ όλα κυλήσουν ομαλά, ξαφνικά τα skinny jeans έφυγαν από τις επίκαιρες τάσεις και τη θέση τους πήραν τα φαρδιά, wide leg ή baggy παντελόνια. Και αν θέλεις να μου πεις ότι είναι πολύ πιο άνετα, να σε προλάβω και να σου πω ότι αν επιλέξεις ένα skinny jean παντελόνι σε ελαστικό ύφασμα, τότε ακόμη και ένα στενό denim, μπορεί να γίνει μαι χαρά άνετο. Και αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου και απόλυτα stylish.

Τα skinny jeans επέστρεψαν -Δες πώς θα το φορέσουμε!

Εγώ θα σου πω αρχικά ότι ήδη στο Tik Tok θα δεις όλα τα αγαπημένα σου fashion girls να φοράνε τα skinny jeans τους. Με chunky μποτάκια και ψηλές μπότες, με oversized πουλόβερ και πουκάμισα, αλλά και με στενά tops σε διαφάνεια για ένα βραδινό look, όταν πας σινεμά με τις φίλες σου. Διάλεξε ένα ψηλόμεσο παντελόνι και ανέδειξε αμέσως τις καμπύλες σου, όποιος και αν είναι ο σωματότυπος σου. Γιατί τα skinny jeans δεν ταιριάζουν μόνο στα skinny κορίτσια!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved